i jak zwykle wspaniałe wieści w każdym komunikacie , tak 'wspaniałe' , że ......... usuwają wpisy Bardzo "zadowolonych" forumowiczów. a komunikat NORMA z NC komunikaty coraz rzadziej publikowane (bo o czym tu pisać) , lakoniczne formułki w stylu "będzie dobrze, będzie dobrze , tylko trzeba jeszcze 'chwilkę' poczekać itp.
Stąd zarzut, że nie zawiadamia o kolejnych obsuwach, jest całkowicie nieuprawniony - bo jakiej by info nie wrzucił na board, to kurs już niżej nie spadnie.
Nie ma co pisać. postawili halę z dofinansowaniem, nie słyszałem aby coś tam produkowali. W Lubsku nawet nik nic nie slyszał aby ktoś tam pracował to co ma być? Może by tak jakieś info ze strony zarządu co zamierza bo i tak nic to nie zmieni w obrotach na papierze. Coś jesteście winni dawcą kapitału. Zastanawia mnie całkowity brak informacji z walnego. Jakaś zmowa milczenia i lakoniczny komunikat. Źle to prognozuje, już pisałem mam sporo tej makulatury-niestety.
Bo ta spółka to taki słoik na pieniądze. Wkładasz do niego 10 tysi czyli 50 banknotów o nominale 200PLN zakręcasz wieko i zakopujesz do ziemi. Na wszelki wypadek zapominasz gdzie. Po 10 latach ktoś kopiąc wykop pod wodociągi znajduje słoik w którym nie ma już 50 banknotów tylko 30. Resztę zjadły inflacjokrasnoludki.