to zwykla ucieczka jezeli ktos nie potrafi tego zrozumiec co to korekta a co ucieczka powinien patrzec na seriale nie grac na gpw dla jego dobra 15 spadkowych sesji od 3 zl to nie jest korekta to dystrybucja juz raz sie z wami zabawili do 15 groszy tak trudno zapamietac albo myslicie ze pan czapla rozdaje za darmo kase wiecej juz nic nie napisze teraz polimex mnie interesuje
Chlopie, no to na co ty jeszcze czekasz? Bierz nogi za pas i uciekaj czym szybciej możesz i jak najdalej możesz, najlepiej tak daleko żeby nie trzeba było Ciebie tutaj ogladac! Jak jest tak zle to sprzedawaj poki możesz i ratuj się!
o czym ty piszesz jestes nagrzany czy n,,,,,,,,,,,y ja miałem slod 2.95 masz mnie za d....a czy takiego gracza jak wy tu na indacie ha ha sprzedawaj powiedział mysliciel
Gosciu... ty chyba nie rozumiesz. Masz dwie możliwości - 1. Akceptujesz to co jest i wychodzisz z gry wtedy kiedy uważasz za stosowne. 2. Nie akceptujesz tego co tu się dzieje i wychodzisz z gry od razu. Czy to jest tak trudne do zrozumienia? No chyba ze masz lufe przy skroni i czekasz na 4,00 PLN bo inaczej masz kłopot... ja nie wiem... musisz się leczyc. Wykorzystaj na ten cel pieniądze z akcji. Sprzedaj je teraz - jutro tu będzie 1,6 PLN