• szkoda mi was Autor: ~pelikan [79.124.99.*]
    to zwykla ucieczka jezeli ktos nie potrafi tego zrozumiec co to korekta a co ucieczka powinien patrzec na seriale nie grac na gpw dla jego dobra 15 spadkowych sesji od 3 zl to nie jest korekta to dystrybucja juz raz sie z wami zabawili do 15 groszy tak trudno zapamietac albo myslicie ze pan czapla rozdaje za darmo kase wiecej juz nic nie napisze teraz polimex mnie interesuje
  • Re: szkoda mi was Autor: ~HuujHolender [193.110.99.*]
    Chlopie, no to na co ty jeszcze czekasz? Bierz nogi za pas i uciekaj czym szybciej możesz i jak najdalej możesz, najlepiej tak daleko żeby nie trzeba było Ciebie tutaj ogladac! Jak jest tak zle to sprzedawaj poki możesz i ratuj się!
  • Re: szkoda mi was Autor: ~pelikan [79.124.99.*]
    o czym ty piszesz jestes nagrzany czy n,,,,,,,,,,,y ja miałem slod 2.95 masz mnie za d....a czy takiego gracza jak wy tu na indacie ha ha sprzedawaj powiedział mysliciel
  • Re: szkoda mi was Autor: ~Szczersky [193.110.99.*]
    Gosciu... ty chyba nie rozumiesz. Masz dwie możliwości - 1. Akceptujesz to co jest i wychodzisz z gry wtedy kiedy uważasz za stosowne. 2. Nie akceptujesz tego co tu się dzieje i wychodzisz z gry od razu. Czy to jest tak trudne do zrozumienia? No chyba ze masz lufe przy skroni i czekasz na 4,00 PLN bo inaczej masz kłopot... ja nie wiem... musisz się leczyc. Wykorzystaj na ten cel pieniądze z akcji. Sprzedaj je teraz - jutro tu będzie 1,6 PLN
  • Re: szkoda mi was Autor: ~Hillala [46.238.250.*]
    Co pisać ulica musi stracić akcje he he potem na 100 Zeta
[x]
INDATA 6,90% 0,31 2018-04-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.