Widać po transakcjach że ktoś zbiera dzienne obroty średnio po 25000 - 45000 tyś zł możecie przeliczyć sobie ile to jest akcji w ciągu miesiąca . Czyli idą zmiany .
Na to wygląda, że coś się wydarzy, był wzrost w jeden dzień na 1,2 wtedy negocjowali jakąś umowę, teraz ktoś sypie, wszystko może się wydarzyć, ale przy takim niedowartosciowaniu i dobrym sektorze
Tak jak napisała inwestorka może być potężny kontrakt , po za tym ktoś zbiera tak jak pisał INVEST to też fakt . coś mnie się wydaje że będzie tu zbieranie PKC i to wysoko , jakiegoś mocnego asa mają w rękawie .
Jest MAR więc pewnie tajniki informację ale nie mogą tego trzymać w tajemnicy za długo. Trzeba jeszcze trochę cierpliwości a poziomy bliżej 2 zl według mnie są realne
żeby chcieli sprzedać to nie będzie to cena poniżej 100 m plus dług. żywność to dobra defensywa branża, mają dobra pozycje i zdywerysfikowanych odbiorców podniesienie marzy o 3 % to nie będzie żaden problem a to oznacza 3% od 500 m czyli 15 milionów zysku netto przy kapitalizacji 30....
BEZ KOMENTARZA
I jak niedowiarki INVEST pisał wielokrotnie że będzie dobrze , sam nie wierzyłem ale jednak miał rację . 2,8 ml zł zysku to sporo nie sądzicie można spodziewać się ciekawych ruchów na spółce . Spółka z potencjałem czy możliwa DEWIDENDA nie wiadomo ale zapowiada się spore zainteresowanie bo ktoś przed końcem sesji wystawił pakiet po stronie kupna po 1,2 zł za akcję w ilości 59000 tyś akcji .