a o czym tu pisac? kto mial kupic, kupil. kto chcial sprzedac (a jest tego wiecej) musi czekac na popyt albo wyrzucac coraz nizej. fundamentalnie zadnych zmian, wszystko sie slimaczy i cos nie widac tej przewagi czasowej we wdrazaniu. w usa juz pol roku cisza takze chyba trzeba tylko czekac jak napisza kolejna placzliwa ksiazeczke po 700 spotkaniach teraz w USA jak to nie radza sobie z machina korpo. technicznie wyszli z kanalu wzrostowego srednioterminowego, teraz mielismy powrot do przebitego wsparcia i teraz w dol do blizniacego kanalu ale stopien nizej ze wsparciem na 20zl gdzie przebiega tez linia dlugotermiowego trendu. i tam zbieramy i wywalamy na jesien po 35 zeta. ot tyle i az tyle :)
jak gdzies mijasz w tym sosnowcu wypadek, to tez sie zatrzymujesz by popatrzec, a niby mial lepeij bo samochodem jezdzil a nie jak tu z buta wszedzie... a jak skonczyl! :) jest spriawiedliwosc na tem swiecie :)
Tak, trzeba patrzeć aby samemu nie ulec takiemu samemu wypadkowi. Zobaczyć jak do niego doszło. Niestety PILAB zbankrutuje ale najpierw wyciągnie jeszcze mnóstwo pieniędzy.
Oczywiście. Będzie masa płatnych artykułow, fotki z Izraela, Peru. Przepłyną wpław wielki kanion albo nawet zdobędą Antarktydę. Będą odczyty i konferencje. Tylko zysków jakoś nikt nie zobaczy.
piter jak juz masz taka wenne (lubisz popisac tak z serca prawda?) napisz nam czy znalazles kobite po tych matrymonialnych? w ogole byloby przyjemnie posluchac jak to sie robi w sosnowcu i gdzie indziej.Moglibysmy do czasu bankructwa polabu powymieniac sie doswiadczeniami? moze sam pchnalbym takie ogloszonko? Dziala to w ogole? Czy Mariola juz uciekla? Nie badz taki! uchyl rabka tajemnicy
oj chłopaki widzę, że kobiet wam brakuje, jak ktoś ma ochotę na szybki i atrakcyjny romansik to ja jestem chętna, nie trzeba latać po oczyszczalniach ścieków :))))
zaglądam tu czasem, żeby zobaczyć czy nie kupić kilka akcji, ale widzę że nastroje inwestorów ponure
tu najważniejsze jest trafić w dobry moment polowania Orek, teraz widać, że jest przerwa
ZnawcoNC dzięki za ponurą analizę, poczekam z zakupami aż jeszcze spadnie :)))
Dnia 2018-02-01 o godz. 11:07 ~znawcaNC napisał(a): > zniechecenie jest powszechne, nawet nikt nie chce Cie za tylek potrzymac...
taka karma, najwidoczniej coś złego w poprzednim życiu zrobiłam :))) właśnie przyjechałam z podróży po Indiach i mam pozytywne nastawienie :))) jak trzeba będzie to ja kogoś za tyłek złapię :)))
będę tu zaglądać i czekać aż spadnie do tych 20 zeta, może spadający dolar przyspieszy spadki :)))
jak mam wybierać tyłek Piotra odzianego tylko w różowy ręczniczek w termach saturna w czeladzi a Pandorą-to jednak opcja druga wydaje się atrakcyjniejsza, chociaż te Indie trochę mnie niepokoją
Dnia 2018-02-01 o godz. 13:42 ~zloty napisał(a): > jak mam wybierać tyłek Piotra odzianego tylko w różowy ręczniczek w termach saturna w czeladzi a Pandorą-to jednak opcja druga wydaje się atrakcyjniejsza, chociaż te Indie trochę mnie niepokoją
spoko, po Indiach w planach jest Tajlandia :))) jednak wolę buddyjskie kraje :))) chociaż jakby Pilab miał policzyć Hindusów to tu wchodzą prawa wielkich liczb i wszystko inaczej działa
osobiście wolę tyłek Piotra, a różowy ręczniczek jest super zachęcający :)))
no i czemu Pilab nie spada? znowu widziałam ich w jakieś gazecie, co jak co ale lubią błyszczeć