he he jak sobie łatwo można poczytać http://mobilum.com to mamy tam w składzie: W. Kaszycki mieszacz od WKM - główny akcjonariusz Mgames i CEO funder crypto J. Nalej manager od eSport - spółki zależnej od Mgames Timofey Matskevich - wice prezes Mgames Vyacheslav Sidin - wice prezes Mgames jak łatwo zauważyć, pomimo iż wejście w krypto reklamowało Mgames to jednak tam nie ma Mgames a są wyłącznie 4 muszkieterowie od Mgames, którzy robią sobie prywatę :-)))))) Mgames już jest bee bo tu nikt nie wierzy tym panom, więc nastał czas na porzucenie Mgames i samemu w świat z super extra pomysłem: mobilum !!! Pytanie za 100 pkt. kto wyłożył pieniądze na ICO? :-)))))))))))))))))))))))
No dość ciekawa sytuacja. Tym bardziej że zwlekaja cały czas chociażby z głupim komunikatem ze aplikacje już są na sklep Play.
Też mnie zastanawia gdzie jest logo mgames i co oznacza ze trzyma logo Atari
Tutaj tez może być odpowiedź ze spółka nie podała infa kiedy jakie raporty
O jakim logo Mgames mowa? Przecież to nie Mgames ma robić to krypto a prywatnie 4 panów związanych z Mgames :-) kolejny dowód na to jak traktują tą spółkę.
Dzień dobry, to tylko moje przypuszczenie, logo MGS nie ma na zdjęciu , ponieważ potencjalny uczestnik sprawdzi najpierw kurs firmy , która prowadzi ICO... To byłby strzał w stopę. Czy mobilum to MGS? Ciężko by stwierdzić jednoznacznie, że nie. Dlaczego ? MGS ma prawo do tych "marek" Jako współwłaściciel RG , NGCW i CSCCenter.pl . Microsoft i T mobile jako partnerzy , co tam robi Atari i ESWC , tego nie wiem, jeszcze. Łączę pozdrowienia.
Jeśli masz dowód przestępstwa to masz prawny obowiązek zgłoszenia go - jeśli nie masz, to jest to pomówienie.
Przy okazji: gdzie zapowiadane na grudzień 5gr, lakiluuku?
Jesteście godni spółki Mgames. Krew Was zalewa że cypr spadł i marzenia na duży wał i grubą kasę odeszły bezpowrotnie. Poczekaj jeszcze parę miesięcy a dokupisz taniej, 3 gr to kwestia czasu.
o, widzę, że ktoś zorientowany się w końcu pojawił. tak to jest jak się inwestuje w spółkę powołaną tylko po to, by odnieść sukces na giełdzie. albo innymi słowy - wydoić kasę od naiwnych.
Jak tam Phantom6? PM ciągle pewna mało kompetentna za to całkiem urodziwa pani? WK już nie stara się odmładzać na zdjęciach?
PS
Co nie znaczy, że da się otrzymać odpowiedź, zwłaszcza jak się pyta o Phantoma i o adres spółki - drażliwe kwestie (a w domu wisielca nie mówi się o sznurze).