• WZA Autor: tobik69 [178.36.192.*]
    Mam pytanie dotyczące WZA w 2018.
    Rozmawiałem dziś kobitką z CLN i powiedziała, że oczywiście poinformują kiedy będzie WZA.
    W związku z tym, że moja inwestycja jest oparta tylko na akcjach Celonu i rośnie z każdym miesiącem o parę tysia to postanowiłem się wybrać na WZA. Przecież do warszawy nie jest tak daleko. Stąd mam parę pytań.

1. Czy ktoś z Was był już na WZA?
    2. I czy ktoś się raczej na pewno wybiera?
  • Re: WZA Autor: ~melon [46.238.241.*]
    po co z osielka masz jakies 250k szkoda czasu jak i tak nic ciekawego nie usłyszysz: wszystko ładnie, pieknie cacy jest dobrze, bedzie lepiej juz podisujemy ale... za chwile i wszystko jest ok
    masz skrot z wza
  • Re: WZA Autor: tobik69 [178.36.192.*]
    Melon! Ty niedobry Melon.... :)

Ok, masz rację, tak będzie - ok.
    Ale ja zamierzam jeszcze więcej zainwestować w CLN.
    Z Bydgoszczy do Wawy mam skok 3h.

Wezmę dzień urlopu i sobie zobaczę na żywo Prezesa, posłucham na żywo wszystkiego, może pogadam w przerwie z kimś z forum jak pojedzie. To w zasadzie nic nie będzie mnie kosztować, tylko małą wycieczkę i może przy okazji odwiedzę znajomych w Warsiędze.

100PLN "stracę" na paliwo :)) only

• Re: WZA Autor: prospero88 [188.146.227.*]
    Tobik krajaninie : D Widać od pierwszego spojrzenia żeś swój człowiek. ;-) Urodziłem się w Bydgoszczy, za gówniaka często tam bywałem u dziadków, pamiętam Łęgnowo, Kapuściska i Szwederowo. Potem prądy życia rzuciły mnie trochę dalej w kujawsko-pomorskie ;-) Teraz egzystuję w stolicy, i mam tak samo dużo wiary co do Celiny jak i Ty. BTW mam człowieka w Celinie na średnim szczeblu zarządzania i z tego co mówi to firma jak na razie idzie na przód. Z tego co mówił to Celina tak szybko się rozwija, że sama za tym rozwojem nie nadąża. W przyszłym tygodniu się umówiłem z nim na piwo i sardynki w tempurze, postaram się wypytać o szczegóły i może coś napiszę na forum. :D
    No to super:)

To może spotkamy się w Wawie na piwo przed WZA a jak nie to chociaż na WZA.
    Ja mieszkam w Bydgoszczy od urodzenia a od prawie 30 lat na Szwederowie:)

pozdrawiam
  • Re: WZA Autor: ~BK [83.31.80.*]
    @prospero Pewnie z Mikusiem, wszyscy z nim chodzą, czas potwierdzić, czy mówi nam to samo! Chodzę z nim na krwiste steki, więc już na wejściu mi tempura nie pasuje.
  • Re: WZA Autor: ~zazdrosny [89.64.22.*]
    Wy to w tej farmacji macie dobrze, aż za dobrze. Steki to ja widziałem tylko w kuchennych rewolucjach, no i raz na Kiełpinie na bandzie reklamowej.
    po co z osielka

napisz dokładnie co miałeś na myśli?
  • Re: WZA Autor: ~melon [46.238.241.*]
    bo cos mi sie obilo o uszy ze kiedys pisales osiek czy osielkso?
    To prawda, masz dobrą pamięć: Osielsko, ale tam tylko pracuję.
  • Re: WZA Autor: ~herh [178.43.49.*]
    tez nie bardzo widze sens jechania na WZA

już prędzej na takie spotkanie jak było na jesień z inwestorami w budynku GPW - tu wybrać się warto ( chociażby pytania z sali ).

A na WZA? po co? klepanie kolejnych punktów z programu i tyle - przy większościowym akcjonariuszu.

To rzeczywiście bez sensu, straciłbym tylko czas i się męczył.
    Może zrobią takie spotkanie jeszcze raz w 2018 to pojadę.

Dzięki Herh, odpuszczam WZA
[x]
CLNPHARMA -0,72% 20,80 2026-05-22 14:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.