Mam pytanie dotyczące WZA w 2018. Rozmawiałem dziś kobitką z CLN i powiedziała, że oczywiście poinformują kiedy będzie WZA. W związku z tym, że moja inwestycja jest oparta tylko na akcjach Celonu i rośnie z każdym miesiącem o parę tysia to postanowiłem się wybrać na WZA. Przecież do warszawy nie jest tak daleko. Stąd mam parę pytań.
1. Czy ktoś z Was był już na WZA? 2. I czy ktoś się raczej na pewno wybiera?
po co z osielka masz jakies 250k szkoda czasu jak i tak nic ciekawego nie usłyszysz: wszystko ładnie, pieknie cacy jest dobrze, bedzie lepiej juz podisujemy ale... za chwile i wszystko jest ok masz skrot z wza
Ok, masz rację, tak będzie - ok. Ale ja zamierzam jeszcze więcej zainwestować w CLN. Z Bydgoszczy do Wawy mam skok 3h.
Wezmę dzień urlopu i sobie zobaczę na żywo Prezesa, posłucham na żywo wszystkiego, może pogadam w przerwie z kimś z forum jak pojedzie. To w zasadzie nic nie będzie mnie kosztować, tylko małą wycieczkę i może przy okazji odwiedzę znajomych w Warsiędze.
Tobik krajaninie : D Widać od pierwszego spojrzenia żeś swój człowiek. ;-) Urodziłem się w Bydgoszczy, za gówniaka często tam bywałem u dziadków, pamiętam Łęgnowo, Kapuściska i Szwederowo. Potem prądy życia rzuciły mnie trochę dalej w kujawsko-pomorskie ;-) Teraz egzystuję w stolicy, i mam tak samo dużo wiary co do Celiny jak i Ty. BTW mam człowieka w Celinie na średnim szczeblu zarządzania i z tego co mówi to firma jak na razie idzie na przód. Z tego co mówił to Celina tak szybko się rozwija, że sama za tym rozwojem nie nadąża. W przyszłym tygodniu się umówiłem z nim na piwo i sardynki w tempurze, postaram się wypytać o szczegóły i może coś napiszę na forum. :D
@prospero Pewnie z Mikusiem, wszyscy z nim chodzą, czas potwierdzić, czy mówi nam to samo! Chodzę z nim na krwiste steki, więc już na wejściu mi tempura nie pasuje.