ja akurat mam akcje tego śmiecia, kupowane po 20 zł - czyli 85% w plecy. Nie ma sensu tego nawet już sprzedawać, szkoda tylko, że nie są to akcje w wersji papierowej, miałyby dobre zastosowanie.... rok temu mieli kosmiczne plany, na które dałem się nabrać, teraz siedzą cicho i się śmieją z durniów. nauki nigdy dosyć :)
Handlują wekslami, Erne oddał akcje chyba słupowi do dalszej odsprzedaży. Przed debiutem też słupy odbierały. Prezes macha brwiami i to w dodatku w Dubaju. Chciałbym kupić, ale strach kupować. Jak braknie kasy, to załoga też sprzeda papiery, bo na pewno mają. Inaczej by nie pracowali za darmo przed emisją.A jak załoga sprzeda papiery, to pójdą szukać pracy gdzie indziej. Może kupię, może poczekam trochę, a może poczekad do debiutu gry pełnej wersji. Półtora roku.
nie ma tu szans na nic. To są proste rzeczy. Adasiek tu zbankrutuje, ale ktoś mądrzejszy może ucieknie po 70-80% straty...Ci mądrzejsi to, niestety, nadal niziny intelektualne i swoista patologia ...Nie wiem tylko jak nazwać adaśka :)