prosze o mądre wypowiedzi kto zebrał wszystkie akcje leszcze częsc wykupili co nas czeka jest wiele pytan ale przeważnie są durne odpowiedzi akcje tylko po 8gr a nie którzy skomlą jak by dali 5 zł za akcje ja mysle że jak dojdą do 80 gr będa pisać że tanio i trza brać bo będzie po 10 zł jaka przyszłosc na i3d ja osobiscie czekam i pozdrawiam mocnych
Na razie kicha wszyscy czekają w ukryciu że ktoś zwali do 6gr kupią i znowu wywalają po 10gr to gra na 1 raz dalej tak się nie da nc to skarbnica biedoty co mają po 400 zł w kieszeni i chcą kółeczka robić bez Inga raczej postuj na dłuższy czas
To o czym piszesz to leszczowy margines. Taki efekt uboczny napisanego scenariusza.
Stawiam na wzrosty rzędu setek % ale dopiero w swoim czasie. Zarobią tylko nieliczni, najbardziej cierpliwi, szczęściaze no i oczywiście znajomi królika
Siebie zaliczam do tych pierwszych.
I sobie cierpliwie poczekam.
i będziecie wolni z tego obciążenia psychicznego jaki tutaj zaznajecie na szczęście firma nie długo ogłosi o swoim końcu bo już trochę pracowników byłych spłacili. Poważnie to koń w stajni umarł a tutaj po prostu to jest już koniec. Ci co jeszcze myślą chociaż parę grosza wyciągają póki można bo najpierw nastąpi zawieszenie by poznać w końcu tą "radosną" nowinę.
bo nie było by Mnie tutaj gdyby nie "ON". Pamiętajcie gdy Wam ktoś pomoże nawet jak nie chce pieniędzy a macie spory zysk to odpalcie trochę ze swoich zysków bo każdy z Nas ma uszy i gdy ty będziesz miał ważne informacje zaufaj jednej osobie a jest kilka na tym forum. Dzielcie się z bliźnim mimo jego dezaprobaty a sam w końcu zrozumie ,że warto z kimś trzymać sztamę.