• Nowy komunikat dla spółki Autor: ~Pro [145.239.80.*]
    Jest nowy komunikat ze spółki link co myślicie?
  • Re: Nowy komunikat dla spółki Autor: ~Michal [185.93.94.*]
    Nikt nic nie wie a cena ma być o połowę niższa niż obecna rynkowa, to skandal
  • NWZA Autor: ~Michal [185.93.94.*]
    Jeśli nie zgadzacie się na takie traktowanie drobnych akcjonariuszy to proszę piszcie na mój adres michaljanik@yahoo.com
    Szanowni Panstwo

Zamierzam przedstawić takie stanowisko na NWZA. Wszystkich którzy nie chcą aby z dnia na dzień walory kosztowały kolejne 50% mniej proszę aby pisali do mnie.
    Szanowni Państwo, Jestem akcjonariuszem spółki od 4 lat, prze ten czas straciłem 85% wartości mojej inwestycji. Uczestniczyłem w Walnych Zgromadzeniach aby chronić interes drobnych akcjonariuszy. Obecnie że zdziwieniem przeczytałem że stawiana jest uchwała aby rozwodnic dalej kapitał spółki po cenie ponizej 50% obecnej wyceny rynkowej. Uważam że taka uchwała, podczas gdy nie znamy planów spółki, Pani Prezes dalej jest w posiadaniu akcji uprzywilejowanych rażąco narusza interes drobnych akcjonariuszy, którzy mają zostać pozbawieni prawa poboru.
  • Re: NWZA Autor: ~Klaps123r [94.254.231.*]
    Panie Michale, proszę się przyjżeć ile osób odeszło z pracy ( odeszło albo musiało odejść).....

Jak by nie patrzeć sytuacja firmy jest ciężka, ale da się ją naprawić, potrzeba tylko prawdziwego prezesa...Osoby z którą ludzie chcą poprostu pracować.

Firma to nie są biurka czy lokal... Firma to są ludzie, którzy ją tworzą..

A jak widać nie ma ludzi ...

Jak to możliwe, że w czasch gdzie otwiera się tyle podobnych firm znana marka chyli się ku upadkowi ?

Dziwne to wszystko ...
  • Re: NWZA Autor: ~Michal [185.93.94.*]
    Proszę o kontakt na mój wskazany adres email
  • Re: NWZA Autor: ~anal [195.42.249.*]
    pewnie przewalaja z rak do rąk aby pokazac że jest ktos zainteresowany tymi akcjami
  • Re: NWZA Autor: ~Cycol [94.254.228.*]
    Zaintersujecie sie czemu firma tak się posypała i czemu było tylko zwolnień osób pracujacych , bo to fenomen
  • Re: NWZA Autor: ~Michał [185.93.94.*]
    to może napisz dlaczego?
    nawet jeśli to są przypuszczenia to ważne przed NWZA
  • Re: NWZA Autor: ~michal [37.47.215.*]
    nowi akcjonariusze powinni zapłacić godziwe cenę a nie 20 groszy
  • Re: NWZA Autor: ~pozdrawiam [31.0.121.*]
    To jest projekt uchwały anie uchwała
[x]
REVITUM -1,23% 0,80 2019-01-23 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe