• Comarch – próba zakończenia korekty Autor: kwfx [31.11.147.*]
    Spółka zanotowała wczoraj ciekawą sesję, która rozpoczęła się od ponad 3% przeceny. Ostatecznie dzień zakończyliśmy jednak z wynikiem ponad 1,5% na plusie. Obroty tego dnia osiągnęły najwyższy pułap od...

link 

link
  • Re: Comarch – próba zakończenia korekty Autor: ~mario [37.47.4.*]
    Faktycznie pułap obrotu na CMR niebotyczny :)))
    Załosne

• Re: Comarch – próba zakończenia korekty Autor: ~PIOTR [185.53.144.*]
    Ta spółka jest mocno przewartościowana, bo ma dobry PR. Co z tego, że się dobrze o niej mówi i pisze, jak nie generuje ona zysków. Na moje oko prezes dał tak niską cenę w przetargu na KSI, że wiadomo było, że ZUS wybierze tę ofertę. Było już kilka takich firm na GPW, które brały duże i głośne kontrakty, a potem ... Dziś nie ma po nich śladu. Akurat w Comarchu nie sądzę, żeby poszło aż tak źle, ale jakoś zyski netto mizernie wypadają. W raporcie za 4 kwartał spodziewam się, że też będzie raczej słabo. A to już będzie poważny sygnał, że obecna cena się nie utrzyma. Biorąc pod uwagę dobrą markę tej spółki moja prognoza wygląda tak: Kurs się w okresie 2 no może 3 miesięcy urealni i będzie wynosił około 120 zł za akcję.
  • Re: Comarch – próba zakończenia korekty Autor: ~ktm [77.114.100.*]
    Mam wrażenie ,że ten samobójczy skok na zus jest tylko po to aby prezes mógł sprzedać akcje w dobrej cenie. Już nie długo podpisanie umowy i kolejne pozytywne artykuły się posypią , niestety gdy przyjdzie do konkretów może nie być już tak wesoło.
[x]
COMARCH 1,97% 331,00 2024-11-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.