• Za chwilę na zielno Autor: ~Insider [77.65.22.*]
    będzie
  • Re: Za chwilę na zielno Autor: ~hhh [83.27.78.*]
    już za momencik ,,,ha,ha, którego roku ?
  • Re: Za chwilę na zielno Autor: ~pelikan [79.124.99.*]
    tak bedzie tyle tylko ze ty bedziesz miał zielony pasek na spodenkach ze strachu jak bedzie na koniec sesji i w nastepnym tygodniu nastepni misiaki czekaja do zrzutu co sie stało ze po 12 sesjach spadkowych nikt nie chce kupic perly po 2.2 a kupowali po 3 moze ludzie zrozumieli ze indata to giełdowy śmiec lepiej pozno niz wcale
  • Re: Za chwilę na zielno Autor: ~Cichy [31.0.83.*]
    Tankuj pod korek a nie pier... bo widzieli Cie na stacji Indaty jak zbierasz akcje z dystrybutora i na dodatek ulewasz innym z baku a mowisz ze to Ciebie okradaja... jak zapali sie na zielono zgnilcu to nie znikniesz z forum ty tylko Twoj nick... wiec zamiast naganiac to otwieraj jape jak masz cos sensownego do pierdzenia bo tak smierdzi ze as akcje uciekaja w dol na czerwonym jada stwarzajac ryzyko wypadku i zakorkowania w centrum Wroclawia...
    luzuj szorty p...e zrobili cie na cacy i mietolisz tak to niestety jest jak ktos ma sceropian zamiast mózgu to kupuje takie akcje mówiłem od 3 ze was ubieraja 1.4 to przystanek scalenie akcji bylo po to zeby takie i inne misiaki mogli opylic ten szrot a czemu niby nie miało by to kosztowac znowu 0.15 co stoi na przeszkodzie tacy znawcy jak ty
  • Re: Za chwilę na zielno Autor: ~jazgot [89.229.208.*]
    PELIKAN, o czym Ty mówisz? zastanawiasz sie czas na formowniu zdań z sensem, czy przepisujesz jak przedszkolak z gazetki jakiejś??
    Jeżeli przed scaleniem ktoś miał akcje po np.50 gr, a po po 5zł, to kurs akcji na 2,5 - to na pewno nie dla TYCH grubasów, którzy pozbyli się by zarobić - ŻADEN GRUBAS NIE ZARABIA ZE STRATĄ! .

Ja to widze tak, scalenie było konieczne dla zminimalizowania ilości akcji, aby móc wypuszczać nowe w przyszłości, a wartość akcji wróci niebawem do 5-7 zł, następnie do 9 zł - dlaczego? bo taka jest wartość firmy, i dopóki nie wróci do wartości księgowej żaden Grubas tu nie zarobic - jasne może kupować tanieć aby średnią zrobić inną, ale to już co innego.
    ile ty jestes na gpw po co sa emisje akcji scalili akcje i teraz oglosza emisje niby dla rozwoju firmy daja emisje bez praw poboru po 50 gr i dostana 10 milionow przykład gosc z emisji pusci te akcje po 2 i 150% zysku za nic chłopie po to sa emisje zeby zarzady prezesi rodziny mogły zarabiac zgodnie z prawem i tak dmuchaja ludzi przyklady prosze braster ursus pmpg hawe petrol alma itd ltd bez konca te firmy stoja i traca albo ich juz nie ma nie dajcie sie nabrac ja kuz przed oczami mam komunikat o emisji
  • Re: Za chwilę na zielno Autor: ~KrzysztofKononowicz [46.215.190.*]
    Stary jak Ci nie pasuje to poczekaj az zarobisz swoje albo wyjdziesz na zero, sprzedawaj i inwestuj sobie akcje w jakiś bank albo spolke GPW - sa bardziej przewidywalne, nie będziesz tak cisnieniowal... ja Ciebie i niektórych nie rozumiem - napier... ciagle a mimo to siedza tutaj... bo prawda jest taka ze wy tu niezle lody kręcicie tylko macie w tym biznes żeby nadawac ciagle... zobaczycie nie będzie wkrótce... NICZEGO
  • Re: Za chwilę na zielno Autor: ~Hillala [46.238.250.*]
    To zbierają bo to czysty zysk wartość księgowa to 8 .90 Zeta
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.124.99.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
INDATA 0,00% 0,31 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.