mam pytanie do znawcow co sie zmieniło na twj społce od 0.15 g pomijam fakt konsolidacji akcki bo to nie ma zadnego znaczenia czemu to miało by rosnąc a przedtem leciało na dno otóz nie zmieniło sie nic kosztowała niedawno 3 i skonczyła na 15 groszy i teraz skonczy tak samo moze na 30 moze na 50 konsolidacja umozliwiła tylko wywalenie akcji takim ludziom jak PAN MISIAK i pewnie innym czemu nie uciekl wczesniej zaesze sa ludzie którzy wiedza wiecej od ulicy powiem pewnie banal ale ja jak gram na takich semranych społkach sledze kursik i przestawiam sl po pare razy na sesje i tym razem sie tez opłaciło w tej chwili moge kupic po 0.80 gr taniej ale po co beda taniec dalej pirewszy raz ustawie koszyk na 1.4 tam bedzie opór albo nizej potem odbicie i zjazd do 0.70 mysle ze dwa trzy tygodnie i bedzie po zabawie jutro niestety mnie nie ma a szkoda bo lubie patrzec jak leci na pysk
Nie wiadomo co będzie za kilka tygodni, chociaż wygląda słabo. No ale za kilka miesięcy to już zupełnie nie wiadomo, może być groszówka a może być w złotówkach kilku.
Dnia 2018-01-25 o godz. 19:59 ~pelikan napisał(a): > mam pytanie do znawcow co sie zmieniło na twj społce od 0.15 g pomijam fakt konsolidacji akcki bo to nie ma zadnego znaczenia czemu to miało by rosnąc a przedtem leciało na dno otóz nie zmieniło sie nic kosztowała niedawno 3 i skonczyła na 15 groszy i teraz skonczy tak samo moze na 30 moze na 50 konsolidacja umozliwiła tylko wywalenie akcji takim ludziom jak PAN MISIAK i pewnie innym czemu nie uciekl wczesniej zaesze sa ludzie którzy wiedza wiecej od ulicy powiem pewnie banal ale ja jak gram na takich semranych społkach sledze kursik i przestawiam sl po pare razy na sesje i tym razem sie tez opłaciło w tej chwili moge kupic po 0.80 gr taniej ale po co beda taniec dalej pirewszy raz ustawie koszyk na 1.4 tam bedzie opór albo nizej potem odbicie i zjazd do 0.70 mysle ze dwa trzy tygodnie i bedzie po zabawie jutro niestety mnie nie ma a szkoda bo lubie patrzec jak leci na pysk
Mówisz, że opór na 1,4. Podpowiem ci graczu, opór jest u góry a wsparcie na dole. Jesteś niewiarygodny bo nie znasz podstawowych pojęć.