Daj już spokój z tym Pilabem, Piotrowi teraz pomagamy wyjsc z traumy sylwestrowej:-))) A tak serio to dawno już czegoś nie podpisywali wiec umowa cieszy. Ja najbardziej czekam aż Chris zacznie działać bo to najszybciej przełoży się na kurs. pzdr
Moga co prawda wejść na Stany od strony Talantex jednak wolałbym żeby jednak Chris zaznaczył swoja obecność w firmie i pewnie tak będzie to tylko kwestia czasu. Tak poza tym to Talantex to gigant i wygląda ze zadowolony ze współpracy bo podpisują nowe umowy już samo kontynuowanie tego procesu z kolejnymi oddziałami to perspektywa na kilkadziesiąt umów.
Fantastycznie ale ile za to dostaną :) "Wartość powyższej umowy nie spełnia kryterium istotności zdefiniowanego jako 20% wartości kapitałów własnych Emitenta wykazanej w ostatnim opublikowanym sprawozdaniu finansowym."
Wszystkie dotychczasowe kontrakty były groszowe. Oczywiście zgadzam się, że to dobra informacja. Jeden klient rocznie to już coś.
Pietrku z Sosnowca ale TU mamy nowy kontekst: "Współpraca określona w kontrakcie ma mieć długoterminowy charakter i zakłada sprzedaż licencji wieczystej oraz pełne produkcyjne wykorzystanie systemu DataWalk" i to tylko jedna z nieprzebranej ilosci firm wchodzacych w skald grupy talanx. moze to wlasnie w koncu jakis przelom? takze widac ile trwa caly proces pozyskania klienta mimo tego ze to talanx przyszedl do pilabu. w usa zaczeli we wrzesniu....
Piterku, mozemy sie umowic na patelni pod kiepura gdybys chcial porozmawiac o pilabie (nie licz na nic wiecej, tylko rozmowa! zednych oblapianek, westchnien i telefonow po polnocy) nie, nie jestem z sosnowca ale znam dobrze to najbardziej wyszydzane miasto w Polsce :)
to co dla ciebie wazne dla imnie nie ma znaczenia, takze pozostanmy przy kibicowaniu popytowi na pilabie za cale 31.10 zl po super infie bedacym przelomem :)
Ja nie mecze konia w tematach które są mi obojętne czy to spółek czy to ludzi, jeżeli mnie nie obchodzą i ja ich to nie narzucam swego towarzystwa. Nie spotkamy sie ani u fryzjera ani na sylwestra gadać tez nie będziemy bo jak powiedziałem dla mnie to strata czasu. Jesteś natrętem, dla większości ludzi to nie jest powód do dumy mnie tez inności w kategorii upierdliwca roku nie przyciągają. Bywaj Piotrze, cieszy mnie niezmiernie ze opanowałeś klawisz enter. Idz przejdź się po tym parku dotleń trochę mozg , możesz tez się ostrzyc, jak masz taka potrzebę nie musisz wszystkim o tym informować zrób to po prostu dla siebie.
Fryzjerze Kuna spod Chicago. To jest forum, nie sekta czcicieli Pilabu. Niezmiernie mi przykro, że odzieram cię z twoich złudzeń. Na przeciw waszym fantazjom stawiam twarde fakty finansowe. A są nimi - straty kwartalne 2 mln zł - emisjie dla zarządu po 10gr - bardzo niskie przychody w stosunku do kosztów - znikoma baza klientów - podobne produkty na rynku USA
W aktualnej sytuacji nie widzę tu szans na osiągnięcie rentowności. Tak, mogą tu być kolejne emisje akcji - tylko czy ty zarobisz na emisji ?
Cala prawdę opisałem w poście który zgłaszasz do moderacji , wiec jeszcze raz bo dyskusja z tobą poziomem atrakcyjności dorównuje rzucaniem w ścianę grochem baw się sam ja na takie zabawy nie mam ochoty. Lepiej juz tego nie wyjasnie jaki mam stosunek do ciebie i twojej pisaniny nawet nie będę się starał.
> Jak myslisz, ze Pilab spada przeze mnie to musisz byc po prostu glupi.
Wplyw twojego pisania ta kurs jest zerowy i nikt nie sadzi ze jest inny nie pochlebiaj sobie. Nie wiem co kto pisal w 2014 i malo mnie to obchodzi, rozmawialem z toba normalnie przy cenie 15zl teraz mamy 30zl i minelo od tego czasu co najmniej 1.5 roku,to jest jeden z moich pierwszych wpisów i w tym czasie polemizowalismy jak potocza sie losy Pilab i czy decyzja o zakupie jest dobra czy nie. To jest jeden z moich pierwszych postów na tym forum.
Wtedy byla normalna dyskusja i tak tez ta polemike traktowalem teraz widze ze to byl blad. Od tego czasu kurs jest tu gdzie jest ,a ty piszesz w kolko te same smutne pretensje jestes tak zalosny ,ze to nawet kamien by ruszylo ,stad w koncu dojeczales sie riposty. Malo tego piszesz ze sledzisz spólke od 2014, spólke, która uwazasz za bezwartosciowa i odpowiadasz na prawie kazdy post zamieszczony na tym forum. Czy ty jestes w stanie zrozumiec w jakim swietle sie stawiasz? masz jakies hobby, rodzine ,chomika? Czlowieku nie wiem czy to jeszcze mozna wyleczyc ja w kazdym razie nie pomoce.
Ps.Na sylwestra nie zapomnij wysmarowac tu posta jaka to beznadziejna spólka prawdopodobnie i tak nie bedziesz mial nic lepszego do roboty. EOT! a tak po polsku to po prostu s.......j
ps.Co teraz do moderatora sie chowasz, nastepnym razem zanim wysmarujesz te swoje smuty to zastanów sie przed wcisnieciem klawisza enter, bo widze ze funkcje znasz tylko o konsekwencjach nie pamietasz.
Fryzjerze z okolic Chicago. To ty zacząłeś ataki personalne na moją osobę. Więc sam puknij się w główkę :) Przypomnij sobie drwiny, ujawnianie danych osobowych itp. W USA za takie coś już byś miał prawnika na karku.