• LZMO upadło a co z Presto ? Autor: ~viczedor [37.47.203.*]
    Też upadnie ?
  • Re: LZMO upadło a co z Presto ? Autor: ~realista [188.146.130.*]
    Na to wygląda. Przykre ale prawdziwe
  • Re: LZMO upadło a co z Presto ? Autor: ~Antoni [37.47.175.*]
    Jakby miał upaść to dofinansowania nikt firmie by nie udzielil .  Teraz Presto jest w jeszcze lepszej sytuacji niż miesiąc temu . Konkurencja zbankrutowala ? I bardzo dobrze większa sprzedaż będzie wkladow kominowych PRESTO .
  • Re: LZMO upadło a co z Presto ? Autor: ~Antoni [37.47.175.*]
    Jakby miał upaść to dofinansowania nikt firmie by nie udzielil .  Teraz Presto jest w jeszcze lepszej sytuacji niż miesiąc temu . Konkurencja zbankrutowala ? I bardzo dobrze większa sprzedaż będzie wkladow kominowych PRESTO .
  • Re: LZMO upadło a co z Presto ? Autor: ~xxx [178.43.253.*]
    jeszcze się zdziwicie jak będzie rosło
  • Re: LZMO upadło a co z Presto ? Autor: ~Antoni [37.47.169.*]
                     Żeby to roslo potrzebne jest konkretne info o otrzymaniu patentu na te kominy  wtedy kurs poszybuje mocno w gore i ja tez  cos tam kupie ,  lub ogłoszenie dobrych wynikow za 4 kw. a wtedy powolne wzrosty . Taka może być przyszlosc Presto  . Wszak teraz Rzad RP popiera  " male spolki innowacyjne " . Podobnie parenascie lat temu karierę o zasiegu miedzynarodowym  zrobila polska firma produkujaca kleje budowlane z grupy ATLAS . Ktos pamieta o takiej historii ?........  Jest cos na rzeczy skoro na forum skrzyknelo się tylu naganiaczy na spadki .Papieru jeszcze nie mam i spolke pozostawiam w obserwowanych .  Ogloszenia upadlosci nie przewiduje                                                                                                                                                                                                                                  
  • Re: LZMO upadło a co z Presto ? Autor: ~Hillala [46.238.250.*]
    Taka prawda na razie stoimy i zarząd zbiera
  • Re: LZMO upadło a co z Presto ? Autor: ~Zbieracz [178.43.253.*]
    Dnia 2018-01-25 o godz. 20:06 ~Hillala napisał(a):
    > Taka prawda na razie stoimy i zarząd zbiera
    > co zbiera - komunikatu zero, jakie zbiera tylko wysypał taki zawodnik Dziedzic i to po 3-2
    > Czy ktoś się ujawni czas pokaże.
  • Re: LZMO upadło a co z Presto ? Autor: ~Janusz [193.35.36.*]
    Presto to firma co sprzedaje marzenia. A jak wiemy marzenia nic nie kosztują.

Ja kupiłem za 30 tys i za rok wezmę 1 mil takie marzenia he
  • Re: LZMO upadło a co z Presto ? Autor: ~Anoni [37.47.169.*]
    Dnia 2018-01-25 o godz. 18:32 ~Hillala napisał(a):
    > Ja kupiłem za 30 tys i za rok wezmę 1 mil takie marzenia he

I taka możliwość może wystapic ................... Jedno co jest zastanawiające to wprzedaz akcji przez prezesa . Jedno może być tylko wytłumaczenie :

Żeby dostać dofinansowanie na testy kominow i cala otoczke zwiazana z otrzymaniem patentu potrzebny był zywy kesz , a jego ostatnio  w firmie nie było za dużo , wiec glowny  musial dac przykład i zebrac swoje wpisowe . Była wyprzedaz papiera zwiazana z tym , do wyprzedaży dolaczyli się pozostali i kurs zjechal . Prezesi musieli wiec oddac papier za bezcen i sprzedać go więcej żeby zebrac niezbedna kwote . Kwota zebrana , umowa dofinansowania podpisana  . Teraz czekac na konkrety a w zanadrzu szykować gotowke , albo skubać już teraz po pare szt żeby nie wzbudzać podejrzeń i naganiac ,   jaka to spolka jest  be. 

Tu nie pisz tylko kupuj za rok będziesz mil. rok musisz wytrzymać teraz nie dadzą za worek trzymają
[x]
PRESTO 0,00% 0,04 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.