Jakby miał upaść to dofinansowania nikt firmie by nie udzielil . Teraz Presto jest w jeszcze lepszej sytuacji niż miesiąc temu . Konkurencja zbankrutowala ? I bardzo dobrze większa sprzedaż będzie wkladow kominowych PRESTO .
Jakby miał upaść to dofinansowania nikt firmie by nie udzielil . Teraz Presto jest w jeszcze lepszej sytuacji niż miesiąc temu . Konkurencja zbankrutowala ? I bardzo dobrze większa sprzedaż będzie wkladow kominowych PRESTO .
Żeby to roslo potrzebne jest konkretne info o otrzymaniu patentu na te kominy wtedy kurs poszybuje mocno w gore i ja tez cos tam kupie , lub ogłoszenie dobrych wynikow za 4 kw. a wtedy powolne wzrosty . Taka może być przyszlosc Presto . Wszak teraz Rzad RP popiera " male spolki innowacyjne " . Podobnie parenascie lat temu karierę o zasiegu miedzynarodowym zrobila polska firma produkujaca kleje budowlane z grupy ATLAS . Ktos pamieta o takiej historii ?........ Jest cos na rzeczy skoro na forum skrzyknelo się tylu naganiaczy na spadki .Papieru jeszcze nie mam i spolke pozostawiam w obserwowanych . Ogloszenia upadlosci nie przewiduje
Dnia 2018-01-25 o godz. 20:06 ~Hillala napisał(a): > Taka prawda na razie stoimy i zarząd zbiera > co zbiera - komunikatu zero, jakie zbiera tylko wysypał taki zawodnik Dziedzic i to po 3-2 > Czy ktoś się ujawni czas pokaże.
Dnia 2018-01-25 o godz. 18:32 ~Hillala napisał(a): > Ja kupiłem za 30 tys i za rok wezmę 1 mil takie marzenia he
I taka możliwość może wystapic ................... Jedno co jest zastanawiające to wprzedaz akcji przez prezesa . Jedno może być tylko wytłumaczenie :
Żeby dostać dofinansowanie na testy kominow i cala otoczke zwiazana z otrzymaniem patentu potrzebny był zywy kesz , a jego ostatnio w firmie nie było za dużo , wiec glowny musial dac przykład i zebrac swoje wpisowe . Była wyprzedaz papiera zwiazana z tym , do wyprzedaży dolaczyli się pozostali i kurs zjechal . Prezesi musieli wiec oddac papier za bezcen i sprzedać go więcej żeby zebrac niezbedna kwote . Kwota zebrana , umowa dofinansowania podpisana . Teraz czekac na konkrety a w zanadrzu szykować gotowke , albo skubać już teraz po pare szt żeby nie wzbudzać podejrzeń i naganiac , jaka to spolka jest be.