Wielu z akcjonariuszy zastanawia się skąd się biorą osoby tak źle życzące tej spółce. Ja również wielokrotnie się nad tym zastanawiałem.
Czy są to opłacane trolle....pewnie ktoś taki się może zdarzyć. Fakt(jeśli tak to mniejszość)
Ale wg, mnie, patrząc na ilość postów zachwalających Solarisa, głównego gracza w Polsce obecnie na rynku autobusów, mam wrażenie, że jednak posty produkuje MARKETING SOLARISA(ta ciemna jego strona). Dawno nie widziałem takiej anty nagonki na jakąś spółkę. Jak ja się czuje oszukany, to raczej spadam, zapominam i jadę dalej nową drogą. A tutaj dzień za dniem ostra jazda bez trzymanki.
Wnioski mam takie: SOLARIS(którego cenię, szanuje i cieszę się jego sukcesami) poważnie obawia się jedynej tak naprawdę konkurencji jaką ma obecnie na rynku polskim i to właśnie jego ludzie sieją ten czarny PR.
PRowcy Solarisa - tego tortu starczy dla każdego, może czas zacząć robić pozytywny marketing Solarisa na świecie, w Polsce i tak rządzicie(choć akcjami się nie dzielicie). Zacznijmy w Polsce konkurować pozytywnie, by świat zawojować a nie na własnym podwórku sobie gole strzelać!!! Tak, to może tą naszą Polskę zbudujemy! Ursus na prawdę wam nie zagraża:).