czyli sprzedamy tym razem tylko 22% wystawionych do sprzedaży akcji. Jakie przewidywania co do zachowania kursu po zdjęciu blokady akcji? wg mnie to na pewno spadamy pytanie tylko do ilu? No i pytanie na co jeszcze z aktywów mają dograną sprzedaż w najbliższym czasie, myślę że Grochowska dojdzie do końca stycznia, Recykling park to nie wiadomo kiedy, akcje Próchnika (tyle że teraz kurs akcji próchnika to w czarnej d jest), coś tam w Krakowie mają , coś jeszcze komuś przychodzi do głowy z czego może być jakiś konkretny cash na kolejny skup?
no i już prawie mamy 2zł, pewnie jeszcze przed poniedziałkiem będzie można za dwa zeta kupić, tylko po co ? przecież po zdjęciu blokady akcji od wtorku będzie tu prawdziwy wodospad, który może wyhamować dopiero w okolicy 1,50 - 1,60 !
bez przesady ostartnio tak żle nie było ale rzeczywiście nie wygląda to dobrze , jak ktoś nie miał duzej ilośći lepiej było oddać pierwszego dnia po ogłoszeniu skupu , dziwne ze ktos dziś oddaje chyba ktos sie zagapił , ja czekam na kolejne skupy
no i dolne widły zaliczone , minimum dzisiejsze to 1,92 jak tak jadą z tym papierem to rzeczywiście po zdjęciu blokady akcji możemy spaść 10-20% i te 1,60 o którym Piti pisał staje się całkiem realne.
tak jak przewidziałem stopa alokacji 22,33. kasa ze skupu na rachunkach a kupujących brak, więc jutro spadek nieunikniony . cel spadków 1,50. NApiszcie czy komuś już dziś zdjeli blokadę akcji (tak jak ostatnio) , jeśli tak to w którym DM. Macie jakieś przewidywania , kiedy zrobia kolejne wezwanie, i jak teraz przez najbliższe tygodnie będzie zachowywał się kurs akcji.
Jak wynika z komunikatu nie oferowano tylko 7 000 000 z całej liczby akcji , skoro "wszyscy" sprzedają po 3,20 to chyba nikt nie wierzy że pójdzie do góry . Z innej beczki kto sprzedaje po 1,80-1,90 ?
witajcie ponownie, przeczytajcie sobie mój post z 25.01.2018r w tym wątku.
Pisałem że idziemy na pułap 1,50-1,60. Pisałem. Tak właśnie zarabia się na takich spółkach. Dzisiaj pierwszy pakiecik kilku tysięcy akcji zakupiony, niedługo kolejne. Gra pod kolejne wezwanie rozpoczęta.
Info i opinia zarzadu o skupie jest znane id dawne, tylko sie chwilowo kasa skonczyla. Jak pogonia kolejna nieruchomosc a maja tego troche ( polecam poczytac gazeta gieldowa obs) to i nastepny skup bedzie b. szybko.