Moją opinie o tym ....nie znacie od dawna a najgorsze ze ja to coś posiadam
Jeśli ten toaleciak nie ruszy z kopyta do końca lutego to zrobię wszystkim surprise i zwrócę wszystko co mam a wtedy z pewnością bedzie nowy historyczny ddołek. Dodam ze takich poziomów to nawet najwięksi pesymiści nie biorą pod uwagę i będzie bardzo wesoło.
PS Ja juz sprzedalem z olbrxymia strata i probuje odrobic strete na innych walorach Nie interesuje mnei juz co tu sie bedzie dzialo z kursem, ale z ciekawosci zajrze do Was za miesiac i zobacze czy wzrosty przyszły oraz czy juz pokonaliscie 1,20.
to przykre tak sprzedawać w dołku ... zwykle to w dołku się kupuje. Kiedy dojdzie do wszystkich, że mieliśmy długi trend spadkowy, teraz mamy koniec formacji podwójnego dna i czas na dłuższy trend UP. Na giełdzie mamy różne trendy ...
Przykre, nieprzykre ale jak komus sie skonczyla cierpliwosc do papieru kory gnije juz n-ty rok to ja go rozumiem A Ciebie podziwiam za upor i konsekwentna wiare w "tryndy" Moze i sie doczekasz w koncu. No i ską dwiesz ze ten dlugi spadkowy "trynd" dobiega konca ? Moze jeszcze trwac i trwac. Golym okiem widac ze wlodarzom Azteca kompletnie niezalezy na wierunku ( chodzi o wysokosc kursu ich akcji ) Maja to w 4 literach. Wynajeli jakiegos gostka zeby robil sztyczny ruch na papierze i tyle. Nikt powazny samymi akcjami sie nie interesuje a drbnych tez maja w powazaniu ( ja to rozumiem ) Nie o to chodzi w prowadzeniu biznesu zeby doglądac kursu akcji. Kurs akcji to dla nich bardziej kwiatek do korzucha. Nic wiecej. Ja tez wiare stracilem i o ile spekula tego nie dotknie tto bedzie jak jest. I jak tak dalej bedzie, to bedziesz czekał, czekal i czekal i moze w 2019 doczekasz sie podbitki z 0,80 na 1,60 Tak to widze