Widać, że nikt po 4gr oddać nie chce. Jest silny opór na 0,04-0,05. Po 0,06 brać się boją. Nie wiem ile może trwać pakowanie worków, ale tutaj model przypomina "grę na przetrzymanie". Zerowe zainteresowanie? Nie ma mowy, Nie po to ktoś półkę 5 gr ściągnął. Jak długo będziemy czekać na ożywienie? Sapling nie kwapi się do publikowania jakich jakichkolwiek informacji. Najszybciej chyba pojawi się raport okresowy, a szkoda. Emisji żadnej nie będzie, to typowe narzędzie umożliwiające "dynamiczne reagowanie" na potrzeby spółki. Wszystkie NWZA, o których słyszałem głosowały podobny punkt, więc jest to stała tendencja :)
i jeszcze jedno. Popyt na 5gr pojawia się i znika...co to oznacza? ktoś rezygnuje po sesji? Bzdura. Ustawiają się na zsyp. Jak się uda to wpadnie. To osoby, które już mają coś w portfelu - w przeciwnym razie, braliby co wystawiają po 6 gr.
No coś tam skapnie jeszcze po 5gr. Ciekawe jak dlugo taka konsola potrwać może. Rezygnują z Członka Zarządu - może optymalizacja kosztów wchodzi w życie.
jakie "będzie grany"?? Przecież to regularny tryb na SAPLING :) Tylko co mają powiedzieć Ci co kupili rok temu? Dla nich to też trening? Wykres miażdży ;) Czas odwrotu...nie może być inaczej. Nie wiadomo tylko w jakim tempie.
Ja już więcej na barki nie wezmę :) Trzeba znać umiar, żyć trzeba, kredyt płacić, dziecko wychowywać... Gdybym sam w stołek pierdział, pewnie bym inwestował dalej.