Dziś mieliśmy batona na s. Myślicie, że bez powodu? Chyba, ze ktoś wierzy w taką sprzedaż. Podobnie i naganiacze w takiej chwili. Ciekawe czy będziemy mieć powtórkę z poprzedniego roku i wzrosty w lutym.
A moze juz w styczniu?. Hmm jesli komus zalezy na akcjach alei to wydaje mi sie ze nie ma na co czekac. Spolka w miejscu nie stoi, dzialaja caly czas i z dnia na dzien spolka nabiera coraz wiekszej wartosci. MYSLEC
Tu może byc różnie w tym tygodniu. Uważam że jeszcze zjada niżej. Wszyscy są zapakowani i raczej nikt. Im akcji nie podbierze. Bo ile można pakować nie sprzedając. Leszcze upchane na maxa. Ruch w górę dopiero pod jakieś info lub raport 4q
Ktos w pewnym momencie lyknie te 50 kilo. Cena atrakcyjna i spory pakiecik dla kogos zainteresowanego. Straszak to chyba nie jest bo przewaznie ustawiali takie pakiety wyzej nad innymi zleceniami na s a teraz bezposrednio od razu pierwsze. Wiec wystarczy jedno pozytywne info i w sekunde tego nie ma. Te akcje sa chyba kogos kto chce zeby je sprzedac i spieniezyc zysk. Pzdr
Taki jeszcze mój pomysł. Może Ignatowa sprzedała z nadzieją że odkupi to teraz "na strachu" po komunikacie o sprzedaży. Emisja akcji? Rok temu mieli plan na co te pieniądze pójdą i czy to przy cenie emisji 60 gr. czy jak w końcu się skończyło na 1,2 zł to był plan na co to pójdzie. A teraz mają kanały sprzedaży już dopracowane czy na ukończeniu, nie potrzebują raczej....dodatkowych pieniędzy...
Tylko teraz pytanie po co limited kupil od prezesowej 500 tys akcji? Jesli zalezalo im na akcjach to dlaczego teraz z rynku nie biora? Cene maja atrakcyjna. Mysle ze prezesowej nie interesuja zabawy w sprzedawanie i odkupywanie. Wiele zagadek mamy ale powoli sie wyjasni. Pzdr
Powoli albo nie powoli bo wszystko zagmatwane. Jezeli potrzebowali akcji mogli zrobić większą emisje, skoro karty rozdane i niby ma nie byc emisji to po co kurs trzymają niech zbierają i jadą z koksem, ja tego nie rozumiem
A o balaganie w akcjonariacie swiadcza infa na roznych serwisach. Np na radarze jest 500 tys akcji limited i prog 7% a nie bylo takiego na espi o przekroczeniu. Ale rownierz tych 500 tys nie odjeli prezesowej. Taki troszke balagan. Moze by to troszke uporzadkowali bo brakuje mi tu troche przejrzystosci i uporzadkowania. Pzdr
A z drugiej strony jeżeli mają jakiś nowy pomysł na zarobek i potrzebowali by na to pieniędzy to nie sądze ze taka emisja bardzo by wstrzasneła kursem akcji patrząc na tempo wzrostu z jakim Aleja się posuwa, nie to co takie PBG czy CFI.
Ciekawy jestem co bedzie z pakietem alei hmm prezesowej. Infa powinny juz byc opublikowane o przekroczeniu pewnych progow np limited. Nie dbaja o porzadek w papierach. Pzdr
Tutaj od dawna balagan w akcjonariacie był i jest, spółce nie chce sie tego prostowac w serwisach informacyjnych, dlatego trzeba samemu to sobie zliczać i śledzić. Nie tyczy się zresztą to tylko ALS większość spółek NC ma skopany akcjonariat taka moja rada na przyszłość :)
dobre... Podobno jakaś duża spóła chce zainwestować w aleję ponieważ Aleja ma bardzo dużo klientów i ich danych. Cały myk polega na tym że rozwój tej spółki na cały świat będzie zbierał dane ludzi z całego świata. Podobno jakaś Amerykańska firma farmaceutyczna ma zamiar nowe szczepionki wprowadzać wiec potrzebują tych danych żeby nękać ludzi i wciskać im cudowne szczepionki na wszystkie niestworzone choroby. Jest nieoficjalne info że po tych szczepionkach ma nie być żadnych nopów, testowano je na rosyjskiej patologi więc to będzie HIT!
@nikuś ale dbasz o to, żeby moje posty były usuwane :D ale pamiętam co napisałem :D
A więc po kolei: 1) możesz zmienić nick na jutrokaka ja aladyn...lakiluuk konik polny i wiele wiele innych, ale jest jeden problem. IP masz te same, więc ten cyrk jest niepotrzebny :D 2) ośmieszyłeś się na stoppoincie, ośmieszasz i tutaj :D gdzie te twoje dolne widły :D? ja tu widzę kurs od dłuższego czasu na tym samym poziomie :D 3) już nie do końca pamiętam treść usuniętego posta, ale zaznaczyłem coś o tym że stoppoint będzie 4 spółką, która wskazała ci twoje miejsce :D szanuj sobie je, bo z takim iq nie masz za wiele perspektyw :D