• Zbieranie akcji Autor: uplock [5.184.235.*]
    Dziś mieliśmy batona na s. Myślicie, że bez powodu? Chyba, ze ktoś wierzy w taką sprzedaż. Podobnie i naganiacze w takiej chwili. Ciekawe czy będziemy mieć powtórkę z poprzedniego roku i wzrosty w lutym.
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~radzio [78.131.197.*]
    A moze juz w styczniu?. Hmm jesli komus zalezy na akcjach alei to wydaje mi sie ze nie ma na co czekac. Spolka w miejscu nie stoi, dzialaja caly czas i z dnia na dzien spolka nabiera coraz wiekszej wartosci. MYSLEC
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~Alek [31.0.23.*]
    No i balonik zniknął. Czyżby bal się że sprzeda
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~mart [188.146.96.*]
    nie, uznał że na razie nie ma ryzyka że ktoś podbije
    do następnego infa :)
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~dani [94.254.158.*]
    Do wzrostów na pewno coraz bliżej, nieznana jeszcze tylko data :) zrywy też już im trudno powstrzymać :) ah te desperackie w ciągu sesji 45k na S :D
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~ola [83.10.58.*]
    i cisza, miało być tak pięknie
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~Alek [31.0.23.*]
    Nie znasz minuty żeński Olku
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~piter [188.146.38.*]
    Tu może byc różnie w tym tygodniu. Uważam że jeszcze zjada niżej. Wszyscy są zapakowani i raczej nikt. Im akcji nie podbierze. Bo ile można pakować nie sprzedając. Leszcze upchane na maxa. Ruch w górę dopiero pod jakieś info lub raport 4q
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~mart [188.146.96.*]
    ale o przekazaniu terminów publikacji raportów to zapomnieli czy co? :)
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~radzio [31.0.35.*]
    Moze podadza 14 lutego razem z raportem za 4 kw hehe. Pzdr
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~dsg [89.64.36.*]
    Stoppoint - tu będą wzrosty!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.122.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.122.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~yyy [31.0.122.*]
    wracaj na stopa nic tu po tobie- bardziej dosadne wpisy są kasowane
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~yyy [31.0.122.*]
    Dnia 2018-01-24 o godz. 12:02 ~yyy napisał(a):
    > wracaj na stopa nic tu po tobie- bardziej dosadne wpisy są kasowane

moder dla kogo pracujesz i kto ci płaci???
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~abc [165.225.38.*]
    Na to jest czas do końca stycznia
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~radzio [37.248.161.*]
    Ktos w pewnym momencie lyknie te 50 kilo. Cena atrakcyjna i spory pakiecik dla kogos zainteresowanego. Straszak to chyba nie jest bo przewaznie ustawiali takie pakiety wyzej nad innymi zleceniami na s a teraz bezposrednio od razu pierwsze. Wiec wystarczy jedno pozytywne info i w sekunde tego nie ma. Te akcje sa chyba kogos kto chce zeby je sprzedac i spieniezyc zysk. Pzdr
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~daro822 [194.242.62.*]
    Taki jeszcze mój pomysł. Może Ignatowa sprzedała z nadzieją że odkupi to teraz "na strachu" po komunikacie o sprzedaży. Emisja akcji? Rok temu mieli plan na co te pieniądze pójdą i czy to przy cenie emisji 60 gr. czy jak w końcu się skończyło na 1,2 zł to był plan na co to pójdzie. A teraz mają kanały sprzedaży już dopracowane czy na ukończeniu, nie potrzebują raczej....dodatkowych pieniędzy...
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~radzio [31.0.36.*]
    Tylko teraz pytanie po co limited kupil od prezesowej 500 tys akcji? Jesli zalezalo im na akcjach to dlaczego teraz z rynku nie biora? Cene maja atrakcyjna. Mysle ze prezesowej nie interesuja zabawy w sprzedawanie i odkupywanie. Wiele zagadek mamy ale powoli sie wyjasni. Pzdr
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~Gosc [195.212.29.*]
    Powoli albo nie powoli bo wszystko zagmatwane. Jezeli potrzebowali akcji mogli zrobić większą emisje, skoro karty rozdane i niby ma nie byc emisji to po co kurs trzymają niech zbierają i jadą z koksem, ja tego nie rozumiem

Chyba na dzisiejsza chwile nikt tego nie rozumie.
    A o balaganie w akcjonariacie swiadcza infa na roznych serwisach. Np na radarze jest 500 tys akcji limited i prog 7% a nie bylo takiego na espi o przekroczeniu. Ale rownierz tych 500 tys nie odjeli prezesowej. Taki troszke balagan. Moze by to troszke uporzadkowali bo brakuje mi tu troche przejrzystosci i uporzadkowania. Pzdr
    A z drugiej strony jeżeli mają jakiś nowy pomysł na zarobek i potrzebowali by na to pieniędzy to nie sądze ze taka emisja bardzo by wstrzasneła kursem akcji patrząc na tempo wzrostu z jakim Aleja się posuwa, nie to co takie PBG czy CFI.
    Bardziej myśle Prezesowej niż Limited by się chciało bawić w to całe zbieranie.
    Ciekawy jestem co bedzie z pakietem alei hmm prezesowej. Infa powinny juz byc opublikowane o przekroczeniu pewnych progow np limited. Nie dbaja o porzadek w papierach. Pzdr
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~Gosc [195.212.29.*]
    Tutaj od dawna balagan w akcjonariacie był i jest, spółce nie chce sie tego prostowac w serwisach informacyjnych, dlatego trzeba samemu to sobie zliczać i śledzić. Nie tyczy się zresztą to tylko ALS większość spółek NC ma skopany akcjonariat taka moja rada na przyszłość :)

• Re: Zbieranie akcji Autor: ~aladyn [109.207.108.*]
    dobre...
    Podobno jakaś duża spóła chce zainwestować w aleję ponieważ Aleja ma bardzo dużo klientów i ich danych. Cały myk polega na tym że rozwój tej spółki na cały świat będzie zbierał dane ludzi z całego świata. Podobno jakaś Amerykańska firma farmaceutyczna ma zamiar nowe szczepionki wprowadzać wiec potrzebują tych danych żeby nękać ludzi i wciskać im cudowne szczepionki na wszystkie niestworzone choroby. Jest nieoficjalne info że po tych szczepionkach ma nie być żadnych nopów, testowano je na rosyjskiej patologi więc to będzie HIT!
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~Ja [46.134.114.*]
    Potwierdzam, dlatego prezesowa teraz sprzedaje akcje. Nie myslcie po co, tego nikt nie zrozumie
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~JutroKaka [46.134.114.*]
    Jutro sieczka, czerwony nie zniknie za szybko.
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~nil [178.43.254.*]
    Jaka sieczka? Kasa wraca z innych akcji na Aleję. Daremne są te próby zbicia kursu - obroty już zanikają.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.216.213.*]
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~dani [91.216.213.*]
    @nikuś ale dbasz o to, żeby moje posty były usuwane :D ale pamiętam co napisałem :D

A więc po kolei:
    1) możesz zmienić nick na jutrokaka ja aladyn...lakiluuk konik polny i wiele wiele innych, ale jest jeden problem. IP masz te same, więc ten cyrk jest niepotrzebny :D
    2) ośmieszyłeś się na stoppoincie, ośmieszasz i tutaj :D gdzie te twoje dolne widły :D? ja tu widzę kurs od dłuższego czasu na tym samym poziomie :D
    3) już nie do końca pamiętam treść usuniętego posta, ale zaznaczyłem coś o tym że stoppoint będzie 4 spółką, która wskazała ci twoje miejsce :D szanuj sobie je, bo z takim iq nie masz za wiele perspektyw :D
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.