Co z tego wzrosty przyjda jak wszyscy beda pewni jak poprzednio ze kupia taniej :) . Komunikat jak najardziej na plus , niech tylko to jakos rozkreca z glowa.
To ze po ostatniej informacji (zakup akcji po 1.50) nie ma tu jeszcze ceny rynkowej w okolicy 1.50 oznacza że będzie się jeszcze kisić, wg mnie Jeśli ktoś kupuje po za rynkiem po 1.50 a kurs po kolejnym dobrym infie nie jest w stanie dobić do 1.30... co tu więcej pisać
nie wiem czy to chodzi o odbieranie akcji, bo po za rynkiem idą transakcje, emisja prywatna też była dogadana i mogli przecież wyemitować więcej akcji jeśli to nie osoby związane ze spółką spekulują to gdzie jest animator? może faktycznie coś planują i kurs nie może być na razie wyższy?
Jakby tu chciał wejść jakiś rekin to mógłby wciągnąć. Pytanie: dlaczego inwestor kupował po 1,50 zł, jak mógłby skubać po trochu i przez, powiedzmy, 2-3 miesiące skupiłby tyle samo po niżej cenie? Może nie ma konta w domu maklerskim :):):):)
Kochany nie wyskubalby tylu ponieważ tu większość obrotu jest przemialem między kontami osób zainteresowanych. Zwyczajnie nie oddawać im nawet jednej akcji i będą musieli pójść na następny level żeby coś zebrać
OK, może nie 500k ale spójrz teraz, do 1,30 jest na stanie ponad 87k, więc chętny mógłby wciągnąć jednym strzałem. Czemu tego nie robi? Bo NIE MA CHĘTNYCH na tą spółkę, nie ma tutaj tzw. dużych, grubasów, jak zwał tak zwał. Dopiero jak zaczną wchodzić tacy, to kurs poleci na nowe poziomy. Jeśli słusznie piszesz o przewalaniu, to ci co zebrali poniżej 1,2x teraz wywalili powyżej 1,2x - i to jest cała filozofia.