Czy mogę zapytać, aktualnych akcjonariuszy jaka jest ew perspektywa tej firmy? Przyznaje miałem akcje ale sprzedałem dawno temu. I teraz się zastanawiam czy nie warto moze zaryzkować?
Czy najgorsze za nami? Z góry zaznaczam, że nie oczekuję zarobku w ciągu miesiąca lub trzech . Mam czas np rok, dwa. Czy lepiej czekać i obserwować czy odpuścić? Wiem dla akcjonariuszy każdy nowy akcjonariusz to potencjalny wzrost kursu.
Dziś się przygladałem, widziałem arkusz faktycznie wielu niema. Ale komu to potem sprzedać. Czy może ktoś w skrócie napisać co ma się dziać w najbliższych miesiącach - jakieś nowe budowy, jakieś na ukończeniu budowy? Bo obroty są ogromne.
To się dowiedziałem. Dziękuję za "merytoryczne" odpowiedzi - może za kwartał tu zajrzę jak obroty się jakieś pojawią. Może będzie po 1zł lub 2 to i tak dobra cena. Ale trzeba czekać.
1 juz nie zobaczysz a po 2 po wynikach .... to wiesz ty kupisz po 8 my sprzedamy po 8 bo nikt normalny nie wchodzi na forum spółki z zapytaniem co ma zrobić ze swoimi pieniędzmi bo każdy kto zarabia pieniądze na giełdzie to tak czy inaczej wie ze mu te pieniądze odda jako dawca kapitału takie jest życie synu.
Kiedy są wyniki? Może ktoś konkretnie napisać? Dlaczego na forum jest wiele osób, które oceniają innych? Czy w tym celu jest forum? Albo jakieś ubliżanie lub prostackie posty. Może ja jestem za stary i młodzi myślą inaczej.