To się ubawiłem- bierze się jak kurs dołuje- a przepraszam to kurs Polimex jest na jakiś maximach ?. Przypomnę po scaleniu 6,2 za akcje po roku szoruje po dnie jak zechcą to zwalą to do 3,5 zł w trzy dni. Podaj cokolwiek co by pokazywało ,że Polimex wychodzi z kłopotów- bo PISowski prezes w tym nie pomaga zresztą jak poprzedni, to jedna z najgorszych spółek na giełdzie , podatna wszelkiego rodzaju spekulacją- pod jakie info rosła w tempie 20% tygodniowo w ubiegłym roku?. Nie twierdzę ,że nie urośnie tylko twierdzę ,że kondycja spółki nie ma nic wspólnego z wartością akcji.Tu graja cwaniacy za przyzwoleniem KNF i władz GW to jest moje zdanie i nie prędko je zmienię. Proszę sobie prześledzić notowania na przestrzeni kilku lat w zasadzie przez większy okres spółka notowana jest poniżej 6,2 zł czyli poniżej 13 gr (przed scaleniem) Nie wiem jak można było przerobić tyle inwestycji w poprzednim finansowaniu z UE i nie zarobić na tym tylko przynosić straty. Mam mała firmę staje do różnych przetargów ale nigdy poniżej kosztów. trzeba mieć trochę odpowiedzialności za ludzi którzy pracują w firmie.