Kolego płakałeś przy 2.29 płaczesz przy 2,50... czy Ty cały czas jesteś bez akcji, czy masz akcje zarabiasz i płaczesz, że za mało? Czy kupowałeś powyżej 4 lat temu i cały czas plecy? Przypominam, że kurs jest w miejscu najwyższym od kilku lat, a to ciągle przed podpisaniem mega kontraktu.
Ale co ty chcesz? 500 baniek ? I co z tego gdzie masz te 500 baniek? Przegrane podmioty przecieraly oczy z wrazenia ze nokia zaproponowala 2,7 szacunki pkp byly na 4 miliardy I takie byly nastepne oferty. Kontrakt na 5 lat ceny rosna robicizny itd. Na pozbudzie I herkulesie tez wszyscy maja nadzieje ze niedoszacowanie kosztow nie tyczy sie ich czesci roboty. Po prostu w tej cenie zeby powychodzili na plus to bedzie dobrz
Kulawakozo
Pewien mądry człowiek którego spotkałem na swojej drodze powiedział mi kiedyś coś takiego co
Lepiej z madrym zgubić niż z głupim znalezc
Wolę kontrakt z nokia na 0 niż potencialne mln. z kim innym.
To nie będzie ostatni ich kontrakt, takie prsedsiewziecia z takimi potentatami procentuja w przyszlosci.
Pozdro
Dnia 2018-01-20 o godz. 00:10 ~Leo napisał(a): > Kulawakozo > > Pewien mądry człowiek którego spotkałem na swojej drodze powiedział mi kiedyś coś takiego co > > Lepiej z madrym zgubić niż z głupim znalezc > > Wolę kontrakt z nokia na 0 niż potencialne mln. z kim innym. > > To nie będzie ostatni ich kontrakt, takie prsedsiewziecia z takimi potentatami procentuja w przyszlosci. > > Pozdro
i już 2,43. 2% po dobrym wyroku KIO/ Poprostu rewelka. jeb*ne FF jest tu kluczem. ale nic się nei zmieni bo pan W nie odda akcji. Nawet jak go wreszcie wsadzą.