ale 500 baniek na muła to i tak za mało. wszystko co miało urosnac to chyab juz urosło. teraz wywalanie będzie i zjazd. jakby faktycznie miało cos byc to by juzstrzelało po wyniku.
Batoniki musiały by w jednym rzucie zniknąć to by dało perspektywy. 11% FF niestety tak wygląda, drobni zjadają okruchy z pańskiego stołu czekając na zainteresowanie kogoś dużego... a jego nie widać:(
właśnie, po co dawać spółkena giełdę skoro FF to tylko parenaście procent. według mnie to głupota i strata kasy a dodatkowo ma sieKNF na karku. ten właściciel to chyab nie jest taki bystry za jakeigo sam sieuważa. nawet panienki nie mógł puknac po cichu tylko wyszło że dał jej łapówkę. żenada
Ale chłopaki płaczecie, a kurs na poziomie najlepszym od blisko 4 lat i z perspektywami... ja tu widzę na horyzoncie 2 dobre wiadomości... Jedna to oficjalne podpisanie kontraktu i szeroka informacja o tym w pb parkietach etc (Ursus po podpisaniu chyba Zielonej Góry dość mocno wystrzelił, pomimo, że wydawało się że już w cenach), a druga to przypuszczam, że DM BDM podwyższy rekomendacje, a oni Wasko akurat dość skutecznie pokrywają. To tylko moje przemyślenia - możecie się z nimi nie zgadzać.