Schodzi i schodzić będzie :( Z dobrego źródła wiem ,że słabo ze sprzedażą :( Chyba chłopaki przestrzelili...Obecny kurs , to przewartościowanie Cena / WK 3,05 . Jak podadzą wyniki , to obyśmy się na 1,00 zł zatrzymali :(( Na razie chłopakom wychodzi tylko drukowanie kolejnych akcji, ale to nie sztuka utrzymywać przedsiębiorstwo tylko z drukowania kolejnych milionów nowych akcji...
Pokażą mega spadki sprzedaży, wzrost kosztów zarządu... ciekawe czy nadal będą zwalać na Nowakowską.... i poprzednich zarządzających... chętnych na znaki pewnie nie znajdą, bo sprzedaż makijażu i pielęgnacji ciała pewnie już całkowicie zabili.
Nowości od roku ciagle te same na stronie wiszą jakby spółka nic nowego nie produkowała... w tej branży to bardzo niepokojące.. czekając na Chopina mogą się doczekać tego, ze wszyscy ich z półek wywalą.
Za to świetnie idzie im produkcja akcji.:-(
Tutaj już nie ma na kogo zwalać winy za brak sprzedaży...Wszystko idzie na konto nowych zarządzających. Ja czekam na scenariusz , który już kiedyś tutaj był...Przeprosiny dla Nowakowskiej i jej powrót. Mieli niby starać się o odszkodowanie od niej za działanie na szkodę spółki i jakoś cisza.... Wiem jedno, tak źle w firmie nie było nigdy -totalny brak sprzedaży ,ale jak ma być inaczej skoro zatrudnia się "pociotków" bez doświadczenia...,a zwalnia ludzi z doświadczeniem , z kontaktami w branży...smutne. Kasa dla firm doradczych idzie z emisji.. i tylko i aż tyle. Śmierdzi to na kilometr. Boje się ,że scenariusz już jest przesądzony.
gdybanie niewiele da ,trzeba czekac na raporty.Jesli uda im się nowa strategia będzie wyżej.Jesli wyprzedadzą marki spolka zginie.spora konkurencja na rynku,łatwo nie będzie.
zastanawiam się co to za produkty będą które tak poprawia sprzedaż znacząco, cale 2 wiec musza być rewelacyjne.Ale co to ma do rentowności nie bardzo rozumiem.Moze te kase lepiej byłoby przeznaczyć na dystrybucje dotychczasowych produktów poprawe logistyki i wspoplrace z dużymi sieciami które dawalyby jakies rabaty na ten towar.Ja nie widze tego towaru na połkach,mało męskich kosmetyków.Ciekawe co jeszcze wymysla.To co ja bym kupil to niezla pianke meska w dobrej cenie ewentualnie jakiś balsam po goleniu jest tu z czego wybierac na rynku.
Miraculum przejęli ludzie , którzy nie mają pojęcia o branży kosmetycznej. Efekt jest taki, że spółka żyje dzięki kolejnym kroplówką w postaci drukowania kolejnych transzy akcji- chyba nie o to tutaj chodzi.
Dnia 2018-01-29 o godz. 16:31 ~hm napisał(a): > Miraculum przejęli ludzie , którzy nie mają pojęcia o branży kosmetycznej. Efekt jest taki, że spółka żyje dzięki kolejnym kroplówką w postaci drukowania kolejnych transzy akcji- chyba nie o to tutaj chodzi.
Dokładnie tak. To sprzedawcy obietnic i akcji bez pokrycia. Szkoda firmy ( marki) dla nich.
P.S. Przepraszam, ale muszę zapytać - mnożą się w sieci takie potworki gramatyczne jak powyższy "dzięki kolejnym inwestycją". Jaka jest przyczyna takiego pisania?