A co z tego? To już jest straszne. Aby tak naganiać na akcje. Jak widać media są do tego zaprzęgnięte. Ktoś pokazuje Wielton? NIE! Tylko ten Ursus. Co najmniej podejrzane. I tutaj pada teoria o wejściu PFR tanio aby kurs nie rósł bo jakby tak miało być to TVPiS miałby zakaz pokazywania URsusa aby potencjalnie nie rósł. Więc sie zdecydujcie chce wjeść tanio czy nie? Następnie każdy powinienien znać zasadę że trzymać sie z daleka spółek ciągle pojawiajacych sie w mediach i chwalonych przez polityków. To wróży w krótkim terminie bankructwo portfela inwestycyjnego.
Nic nie musiał obniżać. Boże co za ciemnotę tutaj ludziom wciskacie. Mogą wszystko zrobić łącznie z rozwiazaniem takim: Emisja 100 mln akcji dla PFR po 50 groszy! WSZYSTKO MOGĄ a Wy będziecie ich całować po piętach!
Wszystko mozliwe ale lepiej to by wyglądało jak by na rynku skupił.
Bo ktoś to skupuje co PolMot wrzuci.Nie mow mi ze leszcz to zbiera.
Dwie pieczenie na jednym ogniu:zbierają od wypłoszonej leszczyny i to co PolMot"sprzedaje"
Moje zdanie.Prawda?
Lidzie myśleć - gdyby rzeczywiście PFR chciał kupić i dofinansować ursusa to odjął by nową dużą emisję po 2.50 zł-a być może A. Zarajczyk wie już o takiej emisji i wywala akcje.
na rynku to moga ja kupić kilo ziemniaków, na rynku to może Solorz skupywać akcje, na rynku to może Jakubas skupywać akcje. Skarb Państwa ma taki przywilej że dostaje akcje nowiutkie! A jak nie to see you!