• kiedy to zaorają... Autor: ~sena [89.74.61.*]
    ile można czekać, na jakąś decyzje, czy coś robią, czy koniec???
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.202.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: kiedy to zaorają... Autor: ~Grysik [176.241.245.*]
    dziwne nie ma podbitki nie walaja w lewo i w prawo może kiedyś jak dariusz bedzie chciał wypchać to sam sobie podbije
    bo poopowiadał tyle bajek że można było by nakręcić tyle bajek o pinkoju że moda na sukces i klan to byłby pikuś
  • Re: kiedy to zaorają... Autor: ~tygrys_myszowaty [212.91.10.*]
    Dnia 2018-01-16 o godz. 19:20 ~sena napisał(a):
    > ile można czekać, na jakąś decyzje, czy coś robią, czy koniec???

Akta wniosku o upadłość Industry Technologies powinny już były trafić do Sądu Gospodarczego w Warszawie - więc za jakieś dwa do trzech miesięcy sąd powinien ogłosić jej upadłość. Tak się zbieram żeby zadzwonić do nadzorcy sądowego - może poda numer akt warszawskich i termin rozprawy? Z chęcią bym odddał ostatnią posługę i asystował spółce w tym wiekopomnym momencie, kiedy przenosi się do Krainy Wiecznych Zysków.
  • Re: kiedy to zaorają... Autor: ~sena [89.74.61.*]
    jak coś kolega bedzie wieszał, to prosze o info tutaj, bo ja ostatnio kryptowalutami jestem zajęty, aby odrobić to co tutaj wtopiłem, pozdrawiam

• Re: kiedy to zaorają... Autor: ~michnik [83.6.73.*]
    Dnia 2018-01-17 o godz. 18:23 ~sena napisał(a):
    > jak coś kolega bedzie wieszał, to prosze o info tutaj, bo ja ostatnio kryptowalutami jestem zajęty, aby odrobić to co tutaj wtopiłem, pozdrawiam

a co to są te <->KRYPTOwaluty<- > ????????????? bo w co drugim swoim wpisie o nich wspominasz??
    jakaś zakamuflowana forma naganiania ???
    jakiś nowy przekręt z rynku NC ??
    czy może waluty , które się 'robi-/ło/' przy pomocy komputera ??? a teraz osiągnęły kosmiczne wyceny (BITCOIN) i tylko czekać na zwałkę , ............
    jak znam życie , to na pewno masz te "waluty-KRYPTO" jeszcze po grosze ,..................

• Re: kiedy to zaorają... Autor: ~sena [89.74.61.*]
    tak, przynajmniej można na tym zarobić, a nie siedzieć na tej umieralni

• Re: kiedy to zaorają... Autor: ~Ecr [188.146.164.*]
    A niech oglaszaja jesli tak to ma wygladac, majatek i tak przeparkowany a co do Eceramicsa nie bedzie to mialo wiekszego znaczenia :)
    Zreszta wątpię by to mialo nastapic w taki krotkim okresie, raczej to zabawa prawnikow na dluzszym dystansie :)
  • Re: kiedy to zaorają... Autor: ~plackowaty-stolec [109.173.151.*]
    Nie lękajta się,zapraszam do latryny na oddanie się lubieżnemu aktowi defekacji,z inwestorskim pozdrowienie,-niech krwisty klocek ma was w nieustającej opiece.
  • Re: kiedy to zaorają... Autor: ~bartosz [83.5.245.*]
    To już kwestia niedługiego czasu jak PISowska Dobra zmiana weźmie się za te pseudo innowacyjne spółeczki typu ECR
    Janusy i Niespodziewańskie nie będą wiedzieli jak to ugryźć by oddać pieniądze i odrobić to co przez lata przejedli...
  • Re: kiedy to zaorają... Autor: ~michnik [79.185.58.*]
    Dnia 2018-01-19 o godz. 16:04 ~bartosz napisał(a):
    > To już kwestia niedługiego czasu jak PISowska Dobra zmiana weźmie się za te pseudo innowacyjne spółeczki typu ECR
    > Janusy i Niespodziewańskie nie będą wiedzieli jak to ugryźć by oddać pieniądze i odrobić to co przez lata przejedli...

oddać to juz na pewno nie oddadzą !!!!!!!! nie było jeszcze takiego przypadeczku , bo niby z czego ???, wszystko już 'bezpiecznie' POchowane ,.... a i odrobić ?????// tylko gdzie ??? to może jakieś stypendium WOLNOŚCI ????
    ale na "męczenników" walczących z totalitaryzmem, FASZYZMEM, DYKTATURĄ itp. zawsze wykreować się mogą ,....
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.