• Analiza sytuacji Autor: _boss_ [185.93.242.*]
    Po wczorajszym info, dziś został sprawdzony stan akcjonariatu i wynika, ze tego że nie ma już wolnych akcji w obrocie. Inaczej mówiąc ulica się wysypała, a Ci którzy mają czekają przynajmniej na 5xx. Jest na forum gosciu "literat" który za friko zrobił opracowanie, akurat wiem kto to jest, zresztą też o mnie wspomina, rynek jednak wycenił jego pisanine na zielono. Aby pojawił się "inwestor" główny udziałowiec musiał zmniejszyć zaangażowanie. Poza tym teraz już wiadomo, że nikt kursu nie zbije bo nie ma akcji. Miłego dnia
  • Re: Analiza sytuacji Autor: ~Kazik [83.12.98.*]
    Dobrze Mówisz tylko nie potrzebnie Pokazałeś ilości posiadania. trudno teraz Powinieneś tylko czekać i nie angażować się w gadanie z baranami. Musi rosnąc już widać i czuć pismo nosem. golasy niech kółka robią i tak są bez kasy to nie ma znaczenia.
  • Re: Analiza sytuacji Autor: ~York [188.146.102.*]
    Gdzie byłeś,jak Cię nie było?
  • Re: Analiza sytuacji Autor: ~Invest [150.254.210.*]
    Dnia 2018-01-16 o godz. 14:41 _boss_ napisał(a):
    > Po wczorajszym info, dziś został sprawdzony stan akcjonariatu i wynika, ze tego że nie ma już wolnych akcji w obrocie. Inaczej mówiąc ulica się wysypała, a Ci którzy mają czekają przynajmniej na 5xx. Jest na forum gosciu "literat" który za friko zrobił opracowanie, akurat wiem kto to jest, zresztą też o mnie wspomina, rynek jednak wycenił jego pisanine na zielono. Aby pojawił się "inwestor" główny udziałowiec musiał zmniejszyć zaangażowanie. Poza tym teraz już wiadomo, że nikt kursu nie zbije bo nie ma akcji. Miłego dnia

Zarajczyk ma akcje to on zbija kurs i może w każdej chwili wysypać kolejne ;)
    Kwestia tego czy uzna cenę za atrakcyjną. Będzie dosypywał ile chcecie ;)
  • Re: Analiza sytuacji Autor: ~Invest [37.47.150.*]
    A nie mówiłem. Zarajczyki sypią i będą sypać, aż uzbierają kasę nakolejną emisję za 2,5 zł
  • Re: Analiza sytuacji Autor: akcjomen [176.109.164.*]
    Ot i mądrego dobrze posłuchać Odnoszę wrażenie że jest trzeźwy i nie skorumpowany...:) Dodam tylko że piątka z przodu to jest pierwszy szybki przystanek ale większy postępuje być przy 8 zł oczywiście to teoria ha
  • Re: Analiza sytuacji Autor: akcjomen [176.109.164.*]
    Na to co się dzieje teraz na Ursusie jest stare mało znane giełdowe powiedzenie obecnie działa Odkryta fala i w górę zap....la.
  • Re: Analiza sytuacji Autor: ~Ja [37.248.164.*]
    Bosy.... stopy ci nie zmarzły od dreptania w miejscu na śniegu !!! Oszuście i manipulancie zamknij paszczę !
    Chlopcze mylisz sie bardzo i golas jesteś Boss jest ok. I ma kasę nie tylko złość do świata jak ty.
    1) Chłopcem jesteś chyba ty.
    2) NIE mylę się.
    3) NIE wiesz kim jestem i nie wiesz jakim dysponuję kapitałem więc twoja opinia jest warta: 0 !
    4) boss to oszust i krętacz!
    5) bosy NIE ma kasy tylko dysponuje kasą innych ludzi o czym sam pisał - kolejny bezsens z twojej strony.
    6) pisanie prawdy o krętaczach i oszustach to NIE złość tylko pisanie PRAWDY! To, że nie potrafisz tego pojąć swoim małym rozumkiem źle o tobie świadczy :-) .
    7) należysz do haremu bosego, że go tak bronisz ??! :-) .
  • Re: Analiza sytuacji Autor: ~Antoni [37.248.164.*]
    Brawo! Taka jest prawda o bossie! Kazik nie masz racji i nie mów że czarne jest białe, gdyż każdy poznał się już na oszuście bossie
    lUDZIE CO ZA KRETYN. pisze głupoty potem jako antoni sam siebie chwali. e szkoda czasu.
    Ty Antoś, jak ty to k! zrobiłeś że masz mój nr IP !!!!!!!!
    Jesteś jeszcze lepszy krętacz niż bosy !!!!!!!
    Antek mendo!!! Oddaj mój IP !!!! Wytłumacz się jak sobie go przywłaszczyłeś !!!!
  • Re: Analiza sytuacji Autor: ~Maxx [94.254.179.*]
    Ale dziecinada, totalne zero, Antoni nie dość, że bez akcji to jeszcze owca bebee
  • Re: Analiza sytuacji Autor: ~kc [178.217.249.*]
    kazik i boss ta sama drużyna .
  • Re: Analiza sytuacji Autor: ~Jasiek [83.4.202.*]
    Ludzie nie bierzcie ich opinii na poważnie bo z tego co ich obserwuję to są to krętacze i naganiacze, sieją panikę. Nie dajcie się ponieść emocją.
    Jeszcze nie ta sama ale może jak Boss poczyta WDX wandalex kilka lat wstecz byłem tam przez cały czas to się zechce podłączyć z kasą. Tu wiele Osób mnie zna Chociażby Duch potem inaczej nie chce mi szukać. Trochę wysiłku i można z wpisów dużo się dowiedzieć tylko po co jak każdy jest najmądrzejszy. Tu na Ursusie zaczną się wzrosty jak będzie 5 wpisów aczkolwiek tak są głupie ze może być iż od zarajczyków pochodzą aby was otumanić tylko poco golasów tumanic. Pozdrawiam Bossa i Ducha.
  • Re: Analiza sytuacji Autor: ~Antoni [94.254.227.*]
    Proszę się po demnie nie podszywać to infantylne. A co analizy na Ursusie to wygląda to tak jak pisałem nieraz - bajka łapanie nowych podbitka wysyp i spadek aż oddadzą zawiedzeni ... i tak w koło.
  • Re: Analiza sytuacji Autor: ~Ja [37.248.162.*]
    Antek, raz masz mój IP : 37.248.164 a raz Inny : 94.254.227 !!!!
    To kto tu się podszywa oszuście !!!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.227.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Analiza sytuacji Autor: ~Antoni [94.254.227.*]
    Owca jesteś!!! I kłamczuch nie Ci rośnie jak Karolowi
  • Re: Analiza sytuacji Autor: ~Pol [89.230.105.*]
    Wszyscy na zielono bija maksima tylko scierwo na czerwono jak zwykle
  • Re: Analiza sytuacji Autor: ~Infoplus [95.41.133.*]
    Zobaczycie jak zwalą kurs w piątek
  • Re: Analiza sytuacji Autor: ~Uczciwość [89.76.65.*]
    Scenariusz na ten tydzień:
    1. jutro owce spojrzą niebo i będa wiedziały co robić
    2. w czwartek pojdzie info o kolejnej wyprzedaży majątku Ursusa! Tak majątku bo akcje to też majątek! Ile razy to już następuje wyprzedaż majątku URsusa!
    3. w piątek już chyba nikt nie będzie miał złudzeń...
  • Re: Analiza sytuacji Autor: ~haha [37.47.173.*]
    idź już spać zapłakany spamerze
  • Re: Analiza sytuacji Autor: _boss_ [185.93.242.*]
    Potwierdza się: ulica jest bez akcji, jedynie kto sypał to polmot, a dlaczego został zmuszony??? Bo wykalkulowali, że lepiej iść na ustępstwa aby spełnić warunki inwestora strategicznego, bo bez kasy nie ruszą, a kasa potrzebna na wykup AMZ kutno i budowę fabryki
    Większość to barany. nałogi dzisiaj kupią i jutro by chcieli plus 20 . To się nie wróci. Rynek jest inny a tu potrzebny Inwestor i zagrywki będą różne. Przecież żeby kupić trzeba zwalić. Jak rośnie to się mniej kupi.
  • Re: Analiza sytuacji Autor: ~Jarekikot [188.146.101.*]
    Chcesz 20 plus? Idź na Cdp w tym tygodniu ponad 15 już
  • Re: Analiza sytuacji Autor: ~Antoni [94.254.229.*]
    20% w 5 sesji tak żeby uscislić.
[x]
URSUS -4,91% 0,01 2022-10-14 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.