rok temu ca 1450 czyli prawie 50% r-r , kwartlany wzrost to w oststnim kwartale 15% a więc dynamika sie zwiększa. Imponujące tempo, idzie w slady LIvechat. Jak widac wzrost to ekspansja zagraniczna , pewnie troche dzieku wsparciu macherów z VTI. Brawo Panowie z Wrocławia. Czekamy na debiut, stawiam na +30 na starcie . Co myslicie?Jestem szalony??? Mysle , ze wcale nie. LVC przy debiucie był wyceniony na 600 mln a tu biznes jest mniejszy jakies 3 razy a kapitalizacja w cenie emisyjnej to ca 60 mln a wiec 10 razy mniej. Mysle ze to bedzie w 2018 KOSMOS, czego sobie i Wam zycze
W imieniu Brand24 bardzo dziękuję za dobre słowo! Warto jednak podkreślić, że jeszcze daleko nam do takich spółek jak LiveChat, która ma blisko 10x więcej klientów od nas. Jednak pochwały tego typu motywują nas do jeszcze cięższej pracy, więc jeszcze raz dziękuję :)
Dokładnie o tym samym pomyslałem. Skaner Michała Sadowskiego Brand24 nieźle funkcjonuje , no i jeszczse mu się chce odpowiadać , nawet na takie wzmianki i insyunuacje. Ale brawa dla Pana Michała i Brand24 za czułość detekcji i czas reakcji. Klienci lubią takie indywidualne traktowanie. Dobrze to wrózy - tylko jeszcze musi być ta usługa we wsztskich jezykach i alfabetach. I do Chin i na księżyc - zartuję oczywiście. Już mi zona szyje woreczki na złote sztaby...
dla przeciwwagi - na ARI są już wielkie straty a ponieważ to ARI raczej upadnie (wszystko na to wskazuje) trzeba będzie całą inwestycję odpisać :( to będzie jakaś bańka albo i więcej...