chciałem kupić znacznie wiecej akcji,ale nie chcą odsprzedać jesli ma tutaj ktoś znaczną ilość akcji to prosze wystawić tym bardziej Ci sceptycy którzy uważają że ta spółka to dno... chętnie kupię :) pozdrowienia dla wszystkich
jesli tylko bedzie ktoś chciał sprzedać akcj.....!!!! bo jak narazie próbuje kupić akcacje po każdej cenie i nikt nie chce sprzedać.. kupuje ochłapy, a giełda nie przyjmuje zlecenia mojego... gdzie dzwoniąc do maklera infirmuje mnie że są widełki procentowe i musze trzymać się tego.. podobnie jak giełda... a wiec spokojnie bede wykupować sobie i wyprzedam po wyżej 35 gr.. być może i wyżej w zależności jak szybko bedzie szło do góry, a z tego co wiem 50gr.. to minimum zresztą się przekonacie oby chcieli tylko wyprzedać możliwie dużo akcji tkoś kto chce się ich pozbyć.
też chciałem kupić jednak jak wystawiłem zlecenie było za późno... już nikt nie wystawiał... co mi się uda kupić max do 25gr to wykupię i wtedy 50% zacznę wyprzedawać a w kurze się jeśli osiągnie to powyrzej 50groszy... a patrząc jaki jest tręd miedzy narodowy i czego unia oczekuje od polski i innych krajów może znacznie wiecej osiągnąć...
Jaką rozgrywką. Ten trup padnie i leszczyna naiwnie kupująca zostanie po upadłości z papierem nic nie wartym. Jak ktoś ma więcej kasy niż rozumu to ma prawo tak się bawić. Powodzenia życzę wytrawnym graczom, leszczom i naiwnym.
Szykuje się trup który giełda wywali z obrotu 6 miesięcy po ogłoszeniu upadłości. Ciekawe kto kupi potem te gówniane akcje bez wartosci, zwłaszcza przy takich gównianych obrotach. Powodzenia życzę wszystkim.