Dnia 2018-01-15 o godz. 06:55 ~viki napisał(a): > Czyli powrót na poziomy z września
Viki tez jestem za spółką ale nie przesadzaj,twoje marzenia na razie nie poparte merytorycznie.Dla mnie wskażnikiem bedzie poziom 1 złoty,na razie....Także mierzmy siły na zamiary i inie mąćmy ludziom w głowach....Można lekko naganiać ale twoje posty to już naprawde lekka przesada....Czy ty myslisz że tutaj siedzą sami laicy???
Najniższa historyczna cena przed zawiasami była w okolicach 1,50zł... nastąpiło kilkumiesięczne wybicie do nawet 6,80zł....... więc z czy przesadzam? Pójdą infa to zobaczymy
Dnia 2018-01-15 o godz. 07:40 ~viki napisał(a): > Cześć, > > Najniższa historyczna cena przed zawiasami była w okolicach 1,50zł... nastąpiło > kilkumiesięczne wybicie do nawet 6,80zł....... więc z czy przesadzam? > Pójdą infa to zobaczymy
Viki ja ci nie wróg ale wiesz ze sutuacja spółki jest zgoła odmienna ,masz rację jak przyjda infa kurs wystrzeli,ale na dzień dzisiejszy prognozuję cenę do około 1 złotego bez infa choc c/z wynosi na chwilę obecną 2,30 złotego...Pozdrawiam..
Dnia 2018-01-15 o godz. 08:40 ~viki napisał(a): > Tak czy siak obecna cena to wg mnie absurd
Masz rację ale nie kazdy ma żyłkę ryzykanta...Pamietasz jak akcje były po 0,12 i krew sie lała???Wtedy twardziele skupowali akcje i już maja niezły zarobek....Ja swoje trzymam do 1 złotego. Potem będe myslał.....Jak przyjdzie info ze spółki podnosze poprzeczke wyżej...
Dnia 2018-01-15 o godz. 08:44 ~Wiktor napisał(a): > Dnia 2018-01-15 o godz. 08:40 ~viki napisał(a): > > Tak czy siak obecna cena to wg mnie absurd > > Masz rację ale nie kazdy ma żyłkę ryzykanta...Pamietasz jak akcje były po 0,12 i krew sie lała???Wtedy twardziele skupowali akcje i już maja niezły zarobek....Ja swoje trzymam do 1 złotego. Potem będe myslał.....Jak przyjdzie info ze spółki podnosze poprzeczke wyżej...
a jak będzie tak jak na XSYSTEM? jak wtedy z poprzeczką?