• Czy ja dobrze widzę?! Autor: ~Analityk [83.6.5.*]
    Czy ostatni raport mówi że spółka której byli zadłużeni upadła?
    Ale tutaj będzie jazda! Czekajmy teraz na raport o anulowaniu postępowania i spółka wraca do zycia. Tylko wtedy już na zakupy za późno HAHA!
  • Re: Czy ja dobrze widzę?! Autor: ~eko [89.64.42.*]
    ktoś skupuje może być ładna jazda
  • Re: Czy ja dobrze widzę?! Autor: ~andriu8585 [87.183.22.*]
    a ja wam powiem że może być bez problemu do 60gr...
    zauważcie jak Alma mając zadłużenia 216 miliona wyprzedając swój majątej z okolo 20gr podbili do 60gr i jakie obroty były...
    gdzie to zwykły raporti smieszny markiet który jest już w upadłości dawno po komunikatach i wyprzedaży majątku...
    a jakie to zadłużenie 6 milionów do 216 milionów tym bardziej że markiety zmieniają nazwe ogłaszają upadłość i dalej inną spółkę robią,a tutaj unia wymaga od państw inwestycji w nowe rozwiązania i by pozbywać się zanieczyszczeń...
    ile było spółek które miały być definitywnie zamknięte a jednak dały sobie radę jak polimeks zresztą to bardzo duża spółka jest znacznie wiecej takich spółek... kto analizuje wiecej niżeli 5-10 spóek które mają tręd i przyszłość inaczej patrzy na takie sprawy przy takim rządzie...
    a jesli ktoś ma wątpliwości radze zobaczyć jak spółki i ich akcje były za rządów tylko 2 lata pis, a jak bardzo spadły za rządów " PO i PSL"
    fakty same za siebie mówią
    pozdrawiam wszystkich..
  • Re: Czy ja dobrze widzę?! Autor: ~Dzidek [77.112.39.*]
    Chyba źle widzisz, świetne teoretyczne dywagacje tylko w upadłości syndyk sprzedaje co jest i zamyka spółki, i zapewne tak będzie i w tym przypadku.

W tej spółce jak wiemy z raportów nie ma już pracowników i nie prowadzi ona działania. Jeśli nawet syndyk wpadłby na pomysł aby coś dalej robić to kto da kasę.

Niby 6 mln zł długu to nie aż tak dużo bo wedle ostatniego newsa poręczenia wygasły, tylko bez dosypania kasy nie będzie reaktywacji, chyba że w krzakach siedzi rycerz na białym koniu i jeszcze się nie ujawnił ale w bajki nie wierzę.

Może planujecie zrzutkę na nową emisję akcji niepoprawni optymiści ?
  • Re: Czy ja dobrze widzę?! Autor: ~andriu8585 [87.183.22.*]
    skoro jestes taki mądry i wiesz wszystko lepiej jesli posiadasz jakie kolwiek akcje tej spółki to wystaw swoje akcje po 1gr
    z pewnością chętnie kupię je jesli oczywiście ktoś mnie wcześniej nie uprzedzi...
    racjonalnie patrząc wyglądałoby że masz racje, jednak obiektywnie patrząc nie jedna spółka niby była w upadłości a po kilku miesiącach, a nawet latach powstawała z kolan i jeszcze jepiej się rozwijała niżeli wcześniej...
    pozdrawiam serdecznie wszystkich... :)
  • Re: Czy ja dobrze widzę?! Autor: ~Piekacz [89.250.195.*]
    Jeżeli miała by nastąpić emisja, to chętnie skupię całą, nawet po to by cię bardziej piekło.
[x]
EKOKOGEN 0,00% 0,01 2018-04-25 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.