Po sesji w dniu 12.01.2018 na wykresie dziennym PAMAPOL powstał sygnał startu STW wg metody, którą stosuję. Na wykresie tygodniowym też jest sygnał rozpoczęcia trendu wzrostowego.
Wybicie z kilkunastotygodniowej konsolidacji staje się faktem i co bardzo cieszy odbywa się z radykalnym wzrostem obrotów.
Bardzo ciekawy jest sygnał K na tygodniowym DMI, ten sygnał bardzo rzadko daje błędne wskazania.
Technicznie Pamapol jest obecnie bardzo ciekawym walorem dającym duże szanse na średnioterminowy trend wzrostowy.
Sygnałów zmian trendu średnioterminowego ze spadkowego na wzrostowy i ze wzrostowego na spadkowy widziałem już tysiące razy. Na samym Bumechu od początku 2016 było 11 sygnałów zmiany trendu średnioterminowego z czego 7 okazało się zyskownych. I co z tego wynika?
Oczywiscie ze patrzyłem i rzeczywiscie wyglada tak ze Pamapol trzeba miec pod obserwacja. Miałem nawet akcje w czwartek przez ok. godzine :). Szybkie 5 %.
Natomiast ten ruch dla mnie jako powiedzmy doswiadczonego inwestora.....na pewno nie byl pod wybicie.