czy skoro BD ma 1,8mln akcji a pozostali akcjonariusze 3,6 co daje łącznie 5,4mln to ff wynosi tylko 1,4mln czyli przy obecnym kursie wartościowo ulica ma tylko 3,64mln zł -o co kaman ? wyzbierali i chcą wycofać spólkę z gpw?
Wyzbierali ? xD - odwrotnie, akcja trwa w najlepsze Wycofać z giełdy ? xDD - sama wyleci, ale jeszcze za wcześnie
NIe idąc za daleko... z 90gr, gdzie obroty były spore na 80 gr... 60gr (spora obrona kursu)... 40 gr (bardzo waleczna obrona).... 30gr (już mniej waleczna)... 20 gr.... 15-16 gr..., a nawet 13 gr (po splicie). Ty to nazywasz zbieraniem papiera pod wycofanie z giełdy ?? Zobacz co napisałeś i jeszcze raz się zastanów czy to ma sens.
nie sledziłem tej spółki wczesniej więc nie do końca wiem o co chodzi ze wzrostami i wysokimi obrotami na tym papierze? a o co chodzi z akcjonariatem ?
Zmien spolke jak chcesz zostać z kasa. Taka moja rada dla Ciebie. Kupisz - polecisz w dol. Nie rozumiesz co się tutaj dzieje. Tutaj nie będzie zadnego ani 5zl ani 10zl. To sa urojenia.
Zalezy jaka droga zostanie obrana: Jeżeli będą chcieli sprzedać komuś i zależy aby ściągnąć to cena powinna rosnąć i przekroczyć 10zł wtedy emisja np. po 5-6zł a jeżeli to jest dla "znajomych" to cena nie urośnie do emisji zbyt wysoko. Takie jest moje skromne zdanie. pozdrawiam