gdzie Ty ten wzrost widziałeś może ktoś rzucił pkc za 2 tys. i dlatego tyle wyszło zauważ że na sprzedaży jest bardzo mało akcji z 12 gr następne zlecenie po 24 gr więc co się dziwić ale widłowy i tak by tego nie puścił
oczywiście jak to zwykle bywa zlecenie pewnie zniknie przed 15 normalka ale ktoś się taki trafi co wyrzuci swoje bo popuści w gacie ze może stracić kilka stówek
Współczynnik roe.. jest 500 procent większy niż na i3d czyli spółka musiała by podać jakieś paliwo i może się nie otworzyć spółka wyjdzie na prostą ale trza czasu
LZMO pamiętam był kilka lat temu bardzo wysoko jeżeli ktoś myślący kupi te 20k droga otwarta na dalszy wzrost ale to nie problem przyjdzie czas że zniknie samo
spokojnie mały zysk jest a z tymi akcjami to nic nie wiadomo co będzie a dobrze już nie bedzie skoro upadłość, dlaczego nie napiszecie ile to spółek ogłosiło upadłość i już ich dawno nie ma na giełdzie z tego co pamiętam to znacznie więcej niż te o których piszecie
po drugie wszystkiego nie puściłem więc nie panikujcie lepiej się pochwalcie po ile łykaliście te akcje że teraz takie rzeczy piszecie mnie na kupno już nie namówicie :)
rzeczywiście 460 akcji to reszta akcjonariatu i na onecie masz zlecenia z opóźnieniem hehe .... a inwestor mógłby na przykład przejąć akcje notowane na niucunekcie za grosze a jeśli się weźmie pod uwagę ile kosztuje i ile trzeba poświęcić czesu i nerwó by wprowadzić cokolwiek ne niucunekt, to odwrotne przejęcie za grosze jest ideałem, lub dla samej podbitki, spekulacji chociażby, jest, sporo podmiotów które się tym zajmują !
to co z Ciebie za inwestor skoro sprawdzasz zlecenia na onecie pewnie Twój portfel wypchany jest samymi groszówkami i nawet nie masz dostępu do notowań ciągłych żenada, do jutra cały akcjonariat będzie wiedział że ogłoszona upadłość i będzie sru wspomnisz moje słowa