Dnia 2018-01-12 o godz. 18:15 ~Mikołaj napisał(a): > spada z 7 zł na 0.13 nie śmierdzi wam to ,?
na pewno im śmierdzi ale dopóki mają złudne poczucie wzrostów będą się cieszyć problem się zacznie jak w końcu zobaczą TKO -70% wtedy zacznie się panika i koniec marzeń o zarobkach ja swoje zyski zrealizowałem i mam je w garści reszta niech się cieszy parząc na wirtualne (cyfrowe na liczniku) zyski. wszystko byłoby ok gdyby nie fixy tu nie ma szans na szybką ucieczkę po ogłoszeniu np. upadłości
Czyli już wiemy, sprzedałeś za wcześnie i naganiasz na spadki. Lepiej poszukaj innej spółki bo widziałeś jak zjedli dziś cala podaż na 2 fixie a akcji w karnecie brakuje.
Dnia 2018-01-12 o godz. 18:50 ~Pp napisał(a): > Nie ma co takim odpisywać, zawsze będą zazdrościć, niby się martwią o nasze pieniądze.... Żal mi takich
o mnie się nie martw :) jestem na PLGROUP możesz popatrzeć od poniedziałku jak wyglądają duże wzrosty
Przecież na plgroup będziecie stukać do lutego w 1 zł. Dopiero 14 lutego raport z danymi, zobacz wstecz jak to wyglądało. Wg mnie na plgroup jeszcze 70 gr zaliczy parę razy
Dnia 2018-01-12 o godz. 20:02 ~Fitnes napisał(a): > Przecież na plgroup będziecie stukać do lutego w 1 zł. Dopiero 14 lutego raport z danymi, zobacz wstecz jak to wyglądało. Wg mnie na plgroup jeszcze 70 gr zaliczy parę razy
1zł pęknie w poniedziałek do końca stycznia 2zł zakład?