Serio chcesz 2000 akcji po 16 groszy? Takie zlecenie tam widzę ;) Powodzenia, przeżyłem tutaj zjazd z okolic 1 pln, a po infie: https://www.bankier.pl/wiadomosc/INFOSYSTEMS-S-A-Decyzja-w-sprawie-sporzadzenia-wniosku-o-ogloszenie-upadlosci-Spolki-7566444.html wywaliłem aby ciąć stratę i przypadkiem nie zostać z akcjami jak to czasem bywa przy upadłościach...
chcialem 20k akcji po 16, 17gr ale usunolem je stalem godzine nie dali to nie. Drozej brac nie zamierzam bo wiem ze spore ryzyko tu jest, moze nawet na 1gr spadnie chcialem se po 16gr kupic by oddac po 20gr i tyle w temacie liczy sie zysk, ale nie chca sypac nizej to nie. Jeszcze oddadza nizej po 5gr moze nizej za jakis miesiac badz dwa poczekam sobie mam czas.
Ta spółka jest na tyle "płynna", że mało kto śledzi cały czas notowania tutaj aby mógł zobaczyć te Twoje zlecenie... W ciągu kilku miesięcy walnęło z okolic 1 pln na poziomy poniżej 20 groszy, więc grubo dość...
nikt nie bedzie oddawal po tyle, spekana ulica juz oddala. przy tej kapitalizacji kazde dobre info to 300-400 % up. Widac ze nie ma akcji. Ci co mieli wysypac wysypali. jest ewidentne zbieranie. alvo inwestor, albo sprzedaz zorg czesci przedsiebiorstwa albo postepowanie ukladowe.