• co dalej ? Autor: ~edek [128.199.226.*]
    24 lutego 2018 roku mija druga rocznica scalenia akcji 10:1 - na giełdzie akcja była po 1,40 teraz jest po 0,19 - o co tutaj chodzi ?
  • Re: co dalej ? Autor: ~EdMund [89.69.207.*]
    nie mogli zostawac na groszowych poziomach, więc scalili,
    dalej nie było poprawy więc kurs zjechał do dna 10gr - dawny 1 gr
    teraz odbicie
    jesli walor byłby na celowniku np. Apple, Microsoft, Google to kurs pokonałby szybko poprzedni szczyt, a tak przyjdzie nam czekac dłużej - proste!
    Ktoś to pozbiera i ma gotowy wehikuł.
  • Re: co dalej ? Autor: ~EdMund [89.69.207.*]
    niedawno temu wpisałem parę prostych zapowiedzi, w stylu
    - skupują po 16
    - znika 17
    - rozbierają 18 gr
    spotkało sie to z (zasłużoną) krytyką, - takie pisanie nie ma większego sensu, bo niewiele za nim nie stoi, ale ... zauważ, że
    właśnie rozbierane jest 20 gr ! Zakładam, że to DT grają
    Bez pośpiechu ktoś odbiera, czeka na każdą większą wyrzutkę wymęczonych akcjonariuszy
    Powoli jednak u sprzedających pojawia się chciwość, podnoszą poziom S, a chętnie na kupno 55tys. szt. na poz. 19gr będzie zmuszone do gonitwy , ale już po 23-25 gr
    W pewnym momencie może pojawić się pozytywne info .. i dalej mamy up.
  • Re: co dalej ? Autor: ~akcjonariusz [195.47.196.*]
    akcje lark (dawny mit) mam od 2014 roku, dla mnie osobiście to ta spółka jest skończona (takie zdanie mam również o mni) , tyle mam do powiedzenia.

• Re: co dalej ? Autor: ~xxx [94.254.148.*]
    zmęczony akcjonariusz tylko umie smędzić poczytał by o nowym dziecku - był wywiad z blogerm mody w stanach ........
  • Re: co dalej ? Autor: ~Lara [185.180.115.*]
    Daj linka wiec
  • Re: co dalej ? Autor: ~akcjonariusz [139.59.225.*]
    Dnia 2018-01-16 o godz. 16:34 ~xxx napisał(a):
    > zmęczony akcjonariusz tylko umie smędzić poczytał by o nowym dziecku - był wywiad z blogerm mody w stanach ........

człowieku , tutaj wtopiłem mało (20 tys pln ) , wiesz jaki byl zwrot kapitalu w inwestycje KGHM,CDPR,JSW, GETIN na przestrzeni ostatnich 3 lat , te drobne ktore tutaj stracilem to smiech na sali.

• Re: co dalej ? Autor: ~miś [83.23.254.*]
    ZNAJDŹ SE
  • Re: co dalej ? Autor: ~Fazi [153.19.91.*]
    To jedna z tych spółek, w których największy dochód przynosi sprzedaż akcji ;)
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.