To jest poczatek wielkich spadkow...popytu nie ma... podaz srednia... zaraz ostro poleci... ja juz sprzedalem po 1.94 i 1.95... sprzedam tez po 1.90... uciekajcie!!!!
~Bat 2018-01-10 10:25 IP 31.0.69.*
To jest poczatek wielkich spadkow...popytu nie ma... podaz srednia... zaraz ostro poleci... ja juz sprzedalem po 1.94 i 1.95... sprzedam tez po 1.90... uciekajcie!!!! - napisał Natan. WIDZIAŁAM JAK PISAŁ. PODSZYWA SIĘ ZA BATA ŻEBY OSZUKAĆ INNYCH. TO WREDNY OSZUST. NIE SŁUCHAJCIE TEGO PADALCA
Bat 2018-01-10 11:43 IP 31.0.69.*
G... widzialas. Siedzisz pod stolem... "flage" robisz komus z zarzadu i tyle widzisz...- napisał Natan, a nie bat. Stryjenka dobrze mówi, że ten oszust nie cofnie się przed niczym
Ja nie muszę od ciebie kupować akcji ,sam mam kupione po dobrej cenie ,ale sprzedam dopiero w okolicach 5/6 zł,dla mnie to jasne ,bo obserwuję kurs już od dłuższego czasu ,jest strasznie zaniżony,obecna cena to i tak ponad 80 % niżej niż było niedawno,to jest moja prywatna ocena sytuacji ,więc się uspokój i trzymaj akcje,życze cierpliwosci ,a nie pożałujesz,pozdrawiam