Jestem bliższy tej pierwszej wycenie , ponieważ dobra spółka to taka, która generuje zyski , a wartość księgowa ... no cóż , po prostu jest ;-) Pozdrawiam
Nie oszukujmy się, zostały tylko fundy i dlugoterminowi/dywidendowi. Krotkoterminowi się wysypali przy około 100zł. Teraz już nie ma od kogo zbierać
:-)
Dnia 2018-01-12 o godz. 17:48 ~leon napisał(a): > A może sprawdzimy ilu jest drobnych wstawiając S na 200??
Dobry pomysł, proponuję wystawić na "S" od poniedziałku, nic nie ryzykujemy, a zobaczymy jaki rzeczywiście jest kapitał u drobnych, którzy nie grają spekulacyjnie. Ja w każdym razie w to wchodzę.
Wchodzę dotyczyło złożenia zlecenia S 200zł. Patrz: poprzednie wpisy. W akcje nie muszę wchodzić, trzymam od oferty publicznej i nie narzekam. A o pi**dolnięciu słyszałem już przy 50 zł i przy 90 zł...
Dobrze by było, będzie okazja do dokupienia :) dzisiaj widać że ktoś nie wytrzymał narastającej presji. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, do wyników jeszcze sporo czasu i bez korekty się nie obejdzie.
Dzisiaj znowu była okazja na zakup o kilka złotych taniej, warto korzystać z takich promocji, bo za miesiąc tak już się nie uda... Ciekawe tylko kto tak sypie, obniżając kurs?