Dnia 2018-01-09 o godz. 14:02 ~aa napisał(a): > No to rusz d.UP.ę i kupuj akcje, które są nierealnie tanie, a nie tylko na forum się udzielasz...
sam rusz swój tłusty zad, nie przyszło ci do łba,że niektórzy wyczerpali już swój portfel, inni w przeciwieństwie do ciebie siedzą tu tak długo,że inicjatywa powinna przejść na żółtodziobiów- kumasz?, więc rusz swoje tłuste dupsko, paniał??
Hehe mi to loto co szczekacze pisza a zawsze sie znajda. Odpisze im tylko ze pisalem zeby brac aleje przy 2o gr garsciami i odpisywali podobnie buhaha. A teraz mamy 1.2 600% wiecej, moze maja tak dobra lokate 2 letnia :D i dalej aleje sie oplaca brac, przypomne sie przy innym kursie sczekacza. Pzdr
radzio,, siedzę tu dłużej od ciebie i jak widzę najdłużej od innych,i jestem z tej samej jak Ty grupy pozytywnych ale resztę powiem później, bo teraz szkoda zachodu, nadaremne pisanie
Właśnie to miałem na myśli, ja siedzę na alei od ponad półtora roku (54 gr) i też czekam na wyższe poziomy, ale po cholere pisać takie pierdoły na forum. Co takiego wnosi post radzia, że "trzeba powoli ruszyć w górę"??? NIC
Bo bardzo rzadko się udzielam na forum, wchodzę tu, żeby się czegoś ciekawego dowiedzieć o spółce i o sensowynch przemyśleniach innych akcjonariuszy, ale przez takie durne posty, któe nic nie wnoszą, robi się tu tylko bajzel
Bo czuje przesilenie na sprzedaz i mysle ze zaczna powoli zbierac. Zobaczymy co ten tydzien przyniesie. Ps. Spostrzezenia swoje na przyszlosc zostawie dla siebie aa pzdr
No to polecieliśmy UP :/ zasypali, zakopali i wracamy do bazy... nie wiem jakie tutaj trzeba dać info żeby popyt się pojawił. Aleja chyba musiałaby podpisać kontrakt z Teslą na dostawę części, może wtedy z 3-4 dni wzrostowe by utrzymało.
Limited powinien z rynku zassac bo nawet do 1.5 jest co. 300 tys lekko moga. Chyba ze teraz jeszcze nie chca za bardzo bo maja w tym cel. Skoro brali po 1.5 powinni chciec po 1.2 heh. Pzdr