Piękne info, tylko brak szczegółów. Spodziewałem się, że gdzieś za rok-dwa ktoś się spółką zainteresuje na poważnie, a tymczasem już ktoś robi podchody.
Nie podoba mi sie to info moze byc pod wyjscie z Spolki starych akcjonariuszy i znajomych królika . warunki makro dla tego biznesu robia sie gorsze dolar tanieje euro tanieje a konkurencja rosnie
Nie ma podstaw w raportach zeby funudsz w to wchodzil .dzialalnosci organicznej jest malo - pozostane sceptykiem
Spokojnie wyjda wychodzili ostatni rok i juz nie bylo komu brac /karnet na kpunie juz sie wyczerpał calkowicie/ Wyprodukowano wiec tzw super info -)) Ze Spolki w zeszlym roku wyparowalo ponad 10 mln zobowiazania sa w takim momencie wchodzic do Spolki to dla funduszu chyab nie jest dobry deal ....
Heh, nieźle mnie rozbawiliście :-) Info pod dystrybucję to się puszcza po dużych wzrostach, a nie na samym dnie po dwuletnim trendzie spadkowym :-) Dla mnie to info na tym etapie restrukturyzacji spółki to mega pozytywne zaskoczenie. Ciekawe co to za fundusz i ile będzie w stanie wysupłać na ten interes? Pan Sobieski raczej tanio nie odda kontroli nad spółką. Teraz mam nadzieję, że zanim usiądą do negocjacji to może nam jeszcze trochę kurs podbiją, żeby negocjowało się w lepszej atmosferze. Czego Wam i sobie życzę :-)
Tutaj to tylko animator ostatnio handluje. On nie zrobi wzrostów. Ewentualnie może główny akcjonariusz szarpnie kursem, jeżeli uzna, że to mu będzie do czegoś potrzebne przed rozmowami z funduszem.
No to mleko sie rozlalo obecnie po emisjach jest ok 7,04 mln akcji i jeszcze emituja 8 mln dla inwestora strategicznego wycena i mozliwosci wzrostu wartosci kursu zrobia sie mizerne a wszystkie wskazniki wyceny slabe