Fundamenty i tak się obronią, na Rank-Progresie czekałem z 3 m-cy na FastFin czekałem rok, na Mirbudzie czekałem pół roku - wszędzie tam zarobiłem od 120% do 200% a tu zamierzam zarobić 400% i dlatego poczekam na te 8zł a może i 10zł. Hossa na Nasdaq trwa , choć możliwe jest jej zatrzymanie wiosną i latem 2018r. Może dopiero technologie ruszą w listopadzie, ale jakoś mi to nie pasuje i myślę że nie będzie zatrzymania tam i pionowo zrobią już teraz hossę internetową 2.0, a wtedy Indata musi wrócić na wycen 10zł.
Trochę tak , ale trochę i nie, rano wyglądało na pustynię popytową i dlatego jakiś młodziak wywalił 18tys papierów ale teraz mamy już popyt poniżej 2zł (popyt w rozumieniu stojących zleceń na 1.9x) Oczywiście spółka jest specyficzna, wahania mogą być kuriozalne.
Hossa będzie trwała wieki .W latach dziewiedziesiątych Greenspan straszył bańką po czym nasdaq urósł 300%.Produkcja pieniedzy bez pokrycia będzie trwała wieki.Jesli jakaś instytucja finansowa będzie miała kłopoty to postraszy swiat kryzysem a bank centralny wydrukuje swieże banknoty które zaleczą sytuacje.My możemy w zabawie braću dział albo nie.Na indacie 20/80 na korzyść wzrostów
sory ale to ja wywaliłem część towaru rano bo przesiadałem się na krezusa ,tu mamy około 10dni korekty i na moje oko zjazd do 1,70 -1,80 ,a potem 2 fala wzrostowa do 2,90 tak mi z analizy wychodzi . za chwile wróce . powodzenia .
Zeby tak bylo to musza byc inwestorzy nowi z zewnatrz... gdy nie ma nowych to trzeba sprzedac gdy sa niskie obroty i ponownie kupic przy wysokich aby sprzyjac wzrostom. Sugeruje sprzedawac.
Zebys się jutro około 11.00 nie zdziwil... jak nie masz zamiaru tracic to sprzedawaj już tera bo szkoda nawet tych 20 groszy...musisz być ostrozny bo 1.7 to tylko początek... jak mowilem przy zjazdach z 35gr na 17gr to tez nikt nie wierzyl... FX... lepiej podjąć sluszna decyzje...