jak bylo po 55 to niezle naganiali smierdziele na spadki , a pozniej 130 taka okazja sie zdarza raz na 5 lat , 8 lat na gpw jestem ale sie ucze , wszystkie spoki groszowe to totalne gowno drukuja akje a pozniej maja wszysykich w dupie, i leci na 0,05
-kolego /dzien ,inni--------podejmuja decyzje----------jak czytasz-4 godz, tydzien, m-c, rok,,,,,glowa mala ,,,,. ich mysl,ich decyzja a ile fundamentalnych w te----- i we wte................) nic za kogoś------------------------- -kup -sprzedaj,sprzedaj kup-----------NIKT innego na Swiecie nie wymyslil............-reszta to Sztuka...... -popatrz ,siegnij lekko wyzej niz (dymanko,zwal jak zwal kto kogo gdzie i jak); -SZTUKA-TO -WYOBRAZNIA --autora!!!
a "autor"-----tresci,opowiesci--------------ma wiesci wlasne!----- a opowiesci (wyczytane,tlumaczone z mojego na twoje...........................) -moje wlasne------------prosze uprzejmi----------- franek boi sie--------akt. 3,54273-------tj pochodna dla f. akt, 2,x tygodniowej----------3,52099'
na franku, szmelcu --------------to nie w KIJ dmuchal w "katolandzie "--------------------------------------------------------"dmucha w ---------------PRAWO NIE MA ZNACZENIA" -kto i gdzie i jak ?
Dnia 2018-01-09 o godz. 17:51 alepp napisał(a): > uwaga; szmal -to lepkie papierki
nie alepp nie ma takiego pojecia jak "lepkie papierki" w odniesieniu do pieniedzy istnieje za to pojecie "lepkie rece"
"lepkosc" to cecha czesci ludzi a nie pieniedzy i tej czesci ludzi wydaje sie ze to pieniadze sa "lepkie", pozostali nie postrzegaja w ten sposob pieniedzy, one nie sa dla nich "lepkie"