Powiedział tylko ze nie będzie w momencie przejscia na GPW, ale już później bierze to pod uwagę. I lepiej zeby była. Fundusze obejmą z ochotą, powstanie kolejna fabryka i mozna budować oprawy dla cisco. I wtedy kurs będzie na nalezytym poziomie a nie tak skrajnie nisko.
Po prostu martwię się o swoje pieniądze, wydawało mi się ze inwestuje w porządną spółkę a tymczasem rynek mówi coś innego i jestem 30% w plecy , nie jest to miłe uwierz mi
A gdy się zejdą, raz i drugi, kobieta po przejściach, mężczyzna z przeszłością, bardzo się męczą, męczą przez czas długi, co zrobić, co zrobić z tą miłością. On już je widział, on zna te dziewczyny, z poszarpanymi nerwami, co wracają nad ranem nie same, on już słyszał o życiu złamanym. Ona już wie, już zna te historie, że żona go nie rozumie, że wcale ze sobą nie śpią, ona na pamięć to umie. --- A.Osiecka
Panda nie ciesz się tak bo jakbyś był mądrzejszy to sprzedalbys na górce i teraz odkupowal a tak to ładnie musiał Ci zysk stopniec , a Ty mroczny w konkurs recytatorski się bawisz ?
Dziwne masz pojęcie o mądrości. Ale to może rzeczywiście masz rację, nie wziąłem pod uwagę że jestem jasnowidzem i nie zadziałem wcześniej odpowiednio.
Śmiejesz się ze mnie ze się ubralem na górce a tymczasem sam nie miałaś pojęcia jak się to potoczy , obaj byliśmy optymistami i obaj za to teraz płacimy
ty płacisz, ja w przeciwienstwie do ciebie nie użalam sie nad sobą i nie widzę wielkiego problemu, bo swoje wiem o spółce. Sprzedaj chłopie albo idź do lekarza niech ci cos przepisze, bo tylko sie meczysz i wrzodów dostaniesz. Taka dobra rada.