Ale tu wałki robią,wczoraj mialem zlecenie kupno po 2 gr,część kupiłem , a dzisiaj reszty mi nie uchwycilo chociaż bylem pierwszy w kolejce ,dzwoniłem do biura i faktycznie powinienem zakupić dzisiaj jako pierwszy ,ale nie wiadomo czemu jestem z tyłu kolejki
Dnia 2018-01-05 o godz. 15:12 ~Tomek napisał(a): > Ale tu wałki robią,wczoraj mialem zlecenie kupno po 2 gr,część kupiłem , a dzisiaj reszty mi nie uchwycilo chociaż bylem pierwszy w kolejce ,dzwoniłem do biura i faktycznie powinienem zakupić dzisiaj jako pierwszy ,ale nie wiadomo czemu jestem z tyłu kolejki
2 lata temu mialem taki sam myk na minoxie, powiedziano mi, ze inwestor z grubym portfelem ma mozliwosc wskakiwania na poczatek kolejki, ile w tym prawdy to nie wiem ale ja tez stojac na poczatku (nawet pare szt. wpadlo) na drugi dzien juz bylem kilka zlecen dalej.
Pisałem , makler powiedział ,że to nie powinno mieć miejsca,i mam się odwołać ,po przemyśleniach wycofalem zlecenie kupna ,nie chce tak niewiarygodnej spółki
Dnia 2018-01-05 o godz. 15:12 ~Tomek napisał(a): > Ale tu wałki robią,wczoraj mialem zlecenie kupno po 2 gr,część kupiłem , a dzisiaj reszty mi nie uchwycilo chociaż bylem pierwszy w kolejce ,dzwoniłem do biura i faktycznie powinienem zakupić dzisiaj jako pierwszy ,ale nie wiadomo czemu jestem z tyłu kolejki >Tomek a kogo to