• Ale tu wałki robią Autor: ~Tomek [31.0.86.*]
    Ale tu wałki robią,wczoraj mialem zlecenie kupno po 2 gr,część kupiłem , a dzisiaj reszty mi nie uchwycilo chociaż bylem pierwszy w kolejce ,dzwoniłem do biura i faktycznie powinienem zakupić dzisiaj jako pierwszy ,ale nie wiadomo czemu jestem z tyłu kolejki
  • Re: Ale tu wałki robią Autor: ~masakracja [46.174.232.*]
    Dnia 2018-01-05 o godz. 15:12 ~Tomek napisał(a):
    > Ale tu wałki robią,wczoraj mialem zlecenie kupno po 2 gr,część kupiłem , a dzisiaj reszty mi nie uchwycilo chociaż bylem pierwszy w kolejce ,dzwoniłem do biura i faktycznie powinienem zakupić dzisiaj jako pierwszy ,ale nie wiadomo czemu jestem z tyłu kolejki

2 lata temu mialem taki sam myk na minoxie, powiedziano mi, ze inwestor z grubym portfelem ma mozliwosc wskakiwania na poczatek kolejki, ile w tym prawdy to nie wiem ale ja tez stojac na poczatku (nawet pare szt. wpadlo) na drugi dzien juz bylem kilka zlecen dalej.
  • Re: Ale tu wałki robią Autor: ~Tomek [37.248.165.*]
    No i człowieka wszędzie już dymają,
  • Re: Ale tu wałki robią Autor: ~Tomek [31.0.46.*]
    Q..wa ,na innej spółce mam to samo ,co jest grane ,jakieś fatum czy co ,,,
  • Re: Ale tu wałki robią Autor: ~janosik [213.184.17.*]
    naucz się chłopaku arkusza zleceń i bedziesz miał problem z głowy , poczytaj jak działa arkusz ze zleceniami
  • Re: Ale tu wałki robią Autor: ~Tomek [31.0.45.*]
    Pisałem , makler powiedział ,że to nie powinno mieć miejsca,i mam się odwołać ,po przemyśleniach wycofalem zlecenie kupna ,nie chce tak niewiarygodnej spółki
  • Re: Ale tu wałki robią Autor: ~Kamele [178.43.253.*]
    Dnia 2018-01-05 o godz. 15:12 ~Tomek napisał(a):
    > Ale tu wałki robią,wczoraj mialem zlecenie kupno po 2 gr,część kupiłem , a dzisiaj reszty mi nie uchwycilo chociaż bylem pierwszy w kolejce ,dzwoniłem do biura i faktycznie powinienem zakupić dzisiaj jako pierwszy ,ale nie wiadomo czemu jestem z tyłu kolejki
    >Tomek a kogo to

• Re: Ale tu wałki robią Autor: ~ono [178.43.253.*]
    W wydymani za 2gr.to bierz po 3 to  i kolejka się skróci na 4gr bo jak rozbiorą to i po 9 nie kupicie  bo będzie za drogo wydymani
  • Re: Ale tu wałki robią Autor: ~VELL [178.43.253.*]
    Kupno PKC dzień 08 01 2018r.
  • Re: Ale tu wałki robią Autor: ~hanys [89.229.217.*]
    skoro tu wałki robią to sprzedaj po 2 czy 3 gr i daj sobie leszczu spokój z giełdą
  • Re: Ale tu wałki robią Autor: ~Hillela [46.238.250.*]
    ten co nie kupił to wałek taka prawda
[x]
PRESTO 33,33% 0,04 2019-01-17 11:37:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.