Dnia 2018-01-05 o godz. 13:58 ~inwestor napisał(a): > Dziś otrzymałem odpowiedź od samego prezesa :-) > > Nie wiem czy mogę wklejać, ale jednym słowem nic niepokojącego w spółce się nie dzieje :-)
Ludzie wy piszecie a nie wiecie o czym !!!!!! od jakiego PREZESA [DZIEDZICA ] tego co dowozi obiady do szkoły ze Złotego Lina na Mechoffera , chyba napisał Ci sms em na skrzyżowaniu . Szukajcie sedna czyli TOMASZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dnia 2018-01-06 o godz. 16:34 ~Dario napisał(a): > Ludzie wy piszecie a nie wiecie o czym !!!!!! od jakiego PREZESA [DZIEDZICA ] tego co dowozi obiady do szkoły ze Złotego Lina na Mechoffera , chyba napisał Ci sms em na skrzyżowaniu . Szukajcie sedna czyli TOMASZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to dziedzic prezes rozwozi zarcie skuterem? :))))))
Co za brednie nikt rozsądny nie pisze czegoś takiego na forum o spółce jeśli prawo zezwala na handel akcjami to Prezes sprzedał pakiet na rynku NC. Czekam na ujawnienie instytucji która odkupiła papier od Dziedzica i wymianę zarządu tej spółki. Teraz jest bum budowlany w Polsce tylko dobrych menadżerów a produkt dobrze się sprzeda powodzenia!
Dnia 2018-01-08 o godz. 13:11 ~pod_rozwagę napisał(a): > Naiwniacy (a może naganiacze?), jak był wodospad z 2zł na grosze zarząd też komunikował, że nic złego się nie dzieje w s-ce.
A w kilka dni po komunikacie następny, że spółka z Cypru i P. Olszewski sprzedali swoje udziały. :-))
Marzyciel... Pakuj do wora ile wlezie, skoro tak tanio jest.
Powiem 'a nie mówiłem?', gdy po scaleniu zobaczymy 2gr, a nie 2zl.
Jedyna nadzieja, że inicjatywa 'akcjonariuszy mniejszościowych' dojdzie do skutku, za co trzymam kciuki.
Nie masz pojęcia o czym piszesz Wiesz kto to Prezes Dziedzic ? Znasz zarząd ? byłeś w życiu w siedzibie lub w magazynie ? używałeś systemu Presto w budowie ? Jesteś gamoniem który widzi cyfry na NC To nie pitol że firma będzie warta 570 000zł sam plac i budynkami warty pare ładnych baniek po prostu klan Olszewskich wyciąga jak może ze wszystkich swoich spółek na nową inwestycję która jak ich znam zaraz będzie na NC
Cięzko bedzie tak wysoki poziom osiągnąć bez scalenia. Choć niedawno, bo na początku grudnia ub. roku, czyli miesiąc temu, 0.06zł stalo po lewej stronie.
Dnia 2018-01-11 o godz. 16:20 ~Ralph napisał(a): > Mi odpisali, że w Spółce wszystko ok >Jak nie ma ryzyka to brać. Czekamy na wybicie - samo się nie zrobi. PANY BRAĆ