• Błędna informacja Autor: ~czarnykoń [5.173.254.*]
    Proszę zwrócić uwagę,że w komunikatach o spółce* na bankierze* jest podana informacja o emisji akcji serii G z prawem poboru i to jest ta prawdziwa.Natomiast w zakładce "kalendarium" podana jest błędna i wyraźnie pisze:z wykluczeniem prawa poboru.Wnioski wyciągnijcie sami.
  • Re: Błędna informacja Autor: ~czarnykoń [5.173.254.*]
    Dnia 2018-01-05 o godz. 11:08 ~czarnykoń napisał(a):
    > Proszę zwrócić uwagę,że w komunikatach o spółce* na bankierze* jest podana informacja o emisji akcji serii G z prawem poboru i to jest ta prawdziwa.Natomiast w zakładce "kalendarium" podana jest błędna i wyraźnie pisze:z wykluczeniem prawa poboru.Wnioski wyciągnijcie sami.

z wyłączeniem powinno być
  • Re: Błędna informacja Autor: ~czarnykoń [5.173.254.*]
    Dnia 2018-01-05 o godz. 11:08 ~czarnykoń napisał(a):
    > Proszę zwrócić uwagę,że w komunikatach o spółce* na bankierze* jest podana informacja o emisji akcji serii G z prawem poboru i to jest ta prawdziwa.Natomiast w zakładce "kalendarium" podana jest błędna i wyraźnie pisze:z wykluczeniem prawa poboru.Wnioski wyciągnijcie sami.

Zmienili po mojej interwencji,bo to wprowadzało w błąd.
  • Re: Błędna inwestycja w Biztech Autor: ~Spostrzegawczy [78.8.79.*]
    ALE KTO TERAZ KUPI AKCJE BIZTECH, GDY NA DNIACH AKCJE FACHOWCY.PL DADZĄ ZAROBIĆ DUŻO, A WASZ BIZTECH, CO OFERUJE. . .
    CHYBA TYLKO ZAWIEDZIONE NADZIEJE I ROZCZAROWANIE. :-(

JA JUZ SIĘ WIĘCEJ NIE PISZĘ NA BIZTECH, BO MNIE WYKIWAŁ I TO JESZCZE NA SAME ŚWIĘTA. ZEPSUŁ MI NASTRÓJ ŚWIĄTECZNY, WPROWADZIŁ SMUTEK NA BOŻE NARODZENIE. ZA MOCNO MI DOKUCZYŁ TYM ZAŁAMANIEM KURSU, BYM KIEDYKOLWIEK CHCIAŁ KUPIC CHOCIAŻ JEDNĄ AKCJĘ BIZTECH.

CO TO ZA INTERES KUPOWAĆ AKCJE BIZTECH PO 28 GROSZY, A SPRZEDAWAĆ PO 22 GROSZE??

NIKOMU NIE POLECAM ROBIĆ TUTAJ Z BIZTECHEM INTERESÓW. JA SIĘ JUŻ NA TYM PRZEJECHAŁEM I DO DZISIAJ TEJ STRATY NIE AKCEPTUJĘ, BO TO BYŁO NIE "FAIR".

TERAZ KAPITAŁ PRZESIADA SIĘ NA FACHOWCÓW ------- TAM BĘDZIE WSPINACZKA. BIZTECH NIECH ROBI CO CHCE BEZ ZAINTERESOWANIA INWESTORÓW, KTÓRZY SIĘ ZWYCZAJNIE GO BOJĄ. RAZ WYWINĄŁ NAM NUMER, MOŻE ZROBIĆ TO I DRUGI RAZ ZNIENACKA.

TU JUŻ NIC POZYTYWNEGO NIE WYCZUWAM. WIDZĘ TU TYLKO NIETRAFIONĄ INWESTYCJĘ.

A BYŁEM TAK NAIWNY, ŻE TUTAJ COKOLWIEK ZAROBIĘ. :-(

• Re: Błędna inwestycja w Biztech Autor: ~Emzet [89.68.65.*]
    Zanim jednak WSZYSCY przerzucimy się na Fachowców, proponuję poczekać na wyniki za IV kwartał. Jeśli faktycznie sprawdzą się z prognozami spółki, dlaczego mielibyśmy z niej rezygnować? Wiadomo... same wyniki nie przeteleportują nas na księżyc, ale na pewno pomogą nam odbić się od dna.
    Czy spółka kręci jakiś przekręt? Tego nie wiem. Co prawda prezes sam wypowiadał się, że chcą wejść na giełdę, by się uwiarygodnić. Teraz chcą kasę. Nie do końca rozumiem po co spółce większy kapitał, skoro faktycznie dużo pieniędzy dostali z debiutu. Z drugiej jednak strony, branża IT wymaga nierzadko dużych nakładów finansowych-opłacenie wykwalifikowanych pracowników, realizacja projektów, czy też innych rzeczy o których nie wiem a mają wpływ na działanie tej spółki.
    Poza przyszłością tej spółki zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Mianowice, jest to ingerencja topielców(lub naganiaczy) w portfele i wybory innych osób. Może takie osoby zawiodły się na takiej spółce, ale czy rzeczywiście muszą się z tym dzielić na forum? No chyba że muszą, bo taka ich rola-to zmienia postać rzeczy.

PS. Panie Spostrzegawczy, proszę, niech Pan wyłączy CapsLk-to podlega pod netykietę! :)
  • Re: Błędna inwestycja w Biztech Autor: ~hamer [37.47.201.*]
    to jest PP czy nie ?bo nie wiem czy wchodzić po 20gr?
  • Re: Błędna inwestycja w Biztech Autor: ~czarnykoń [5.173.254.*]
    Emisja jest z PP,wcześniej wdarł się błąd w komunikacie.Teraz już wszystko poprawili,bo wcześniej w komunikacie pisali,że z wykluczeniem prawa poboru.Faktem jest,że akcje ostro poszły do dołu.Taki błąd nie powinien mieć miejsca.
[x]
BIZTECH -6,84% 0,22 2025-09-29 14:43:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.