Dnia 2018-01-04 o godz. 15:11 ~Nuanda napisał(a): > NIe pamiętam miesiąca w którym by nie było u nich awarii.....
Może problem leży po twojej stronie mam od 14 lat i na palcach jednej ręki mógłbym zliczyć ilość awarii dzisiaj od 13.50 stoimy :( ale w jeden dzień przez to nie straci nikt milionów ;)
Dnia 2018-01-04 o godz. 15:42 ~Nuanda napisał(a): > Może masz dużo palców u ręki ;) ....krótsze lub dłuższej awarie są w każdym miesiącu i jest to zdecydowanie irytujące.
Przez tyle lat jestem praktycznie na każdej sesji i problemów jak opisujesz nie miałem.....nie spieram się bo nie wiem może zależy to od regionu, dostawcy itp ale na pewno nie ma tu mowy o ogólnopolskich awariach grunt że już hula! :o)
Dnia 2018-01-04 o godz. 16:20 ~david napisał(a): > Dnia 2018-01-04 o godz. 15:42 ~Nuanda napisał(a): > > Może masz dużo palców u ręki ;) ....krótsze lub dłuższej awarie są w każdym miesiącu i jest to zdecydowanie irytujące. > > Przez tyle lat jestem praktycznie na każdej sesji i problemów jak opisujesz nie miałem.....nie spieram się bo nie wiem może zależy to od regionu, dostawcy itp ale na pewno nie ma tu mowy o ogólnopolskich awariach grunt że już hula! :o) >
Pamiętam jak rok temu na początku Marca nie mogłem sprzedać Polimex u i Rafako !!! Chciałem sprzedać po 15 i Rafako po 12 i między 9:13 a 9:38 nie mogłem złożyć zlecenia akurat na te spółki.
Napisałem kilka maili i pism i co....moja wina bo nie miałem zasięgu....
Jak to się mówi i wie - pieniądze w banku nie są Twoje...
i znow nie ma puste arkusze a wczoraj bylo 10minut i znowu awaria co oni maja za informatykow,czyzby dzis znow nie bylo skladac reklamacje niech odpowiedza za te przestoje