Pewnie będzie taka sytuacja w pewnym momencie, że będzie info i nastąpi odcięcie ludzi od akcji i będziemy na widłach przez tydzień ;-) i otworzy się na 5 zł.
Dnia 2018-01-04 o godz. 14:23 ~Zdzich napisał(a): > Pewnie będzie taka sytuacja w pewnym momencie, że będzie info i nastąpi odcięcie ludzi od akcji i będziemy na widłach przez tydzień ;-) i otworzy się na 5 zł.
to chyba przesadny optymizm ale nie mam nic przeciwko takim scenariuszom
Koledzy:) z wieloma NC OWYMI cudami walczyłem (i walcze,hehehe, w końcu to nasza "bananowy dziwna Gielda)...ale krótko jak to zjechało z ponad 15 PLN??? W kilkanaście m-cy??? Rośnie pod co niby? Tymi obropami z "porfela" emeryta zasłużonego :) dz za info
Wydaje mi sie ze dzis pojawiły się jakieś pozytywne wiadomości, niestety tylko w drobnym kręgu zainteresowanych. Ot tak podczas sesji nie robi się równoważenie
Panowie...przed infem beda musieli wyzbierac duzo towartu wiec spokojnie poziom kilku zl..pozniej info i kolejna akcelaeracje ale popatrzcie sobie na to inaczej..moze po grzance powstanie po prostu porzadna firma zgola odmienna niz inne na NC i GPW marzy mi sie PGS sofware..firma majaca fajne marze i dzielaca sie zyskiem
abstahujac od tego co sie dzialo z kursme w ostanich latach ta firma wydaje sie byc porzada jest dosc transparentna i nie leci w kulki bez zadluzenia ..potrzebuje tylko nabrac masy krytycznej i rozwinac skale biznesu
Ja uważam, że to jedna z bardzo dobrych spółek do inwestycji na ten rok, a jak tylko przestaną korzystać z firm zewnętrznych to zyski będą bardzo wysokie, A tak to ich koszty usług zewnętrznych przygniataja
Powodzenia życzę na tej spoleczce. .